5

Jurnal de TIB (ultima zi)

Posted by Geocer on 10 octombrie 2010 in Fără categorie |

Ieri s-a incheiat si editia de anul asta a TIB-ului. Mi s-a parut mai saracacios (in ceea ce priveste numarul de expozanti) decat cele din anii trecuti. Ultima zi fiind sambata, vizitatorii veneau mai ales cu familia. Si erau foarte multi copii. Copii care mai faceau si ei rost de cate un pix, cate o plasa si asa mai departe.
A trecut pe-acolo si Mircea Geoana, dar pe mine nu m-a bagat in seama. Cred ca nu m-a vazut, se uita vizavi unde era o fata frumoasa la stand, altfel m-ar fi intrebat in mod sigur de sanatate.
Mult mai saracacioase decat anul trecut au fost si manifestarile cu mancare si bautura. Anul trecut, organizatorul pavilionului francez (UBIFRANCE) ne-a dat de mancat si de baut pe saturate in prima zi, iar in ultima ne-a servit cu o gustarica si un pahar de vin. Anul asta, desi a participat si ambasadorul la masa din prima zi, aceasta a constat din niste gustari nu prea consistente, iar vinul a fost mult mai putin.
De asemenea, anul trecut am fost invitati de Presedintele CCI la o cina la care s-a mancat si s-a baut pe saturate. Anul asta, nimic! Criza si saracie, deh.
Cam asa a fost TIB-ul ce tocmai s-a incheiat vazut de un blogger care a participat activ la eveniment. Voi reveni (in cursul zilei, sper) ca sa va povestesc cateva intamplari amuzante.

Etichete:

5 Comments

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.