Votati,votati, votati

14

Postat de Geocer | in categoria Calin Hera, PA, vot | pe data de 31-10-2010

Daca Lenin a zis „Invatati, invatati, invatati!”, iar Ceausescu a nuantat „Invatati, munciti si invatati!”, eu va spun doar atat : „Votati-ma!”. Calin a dat startul voturilor in cadrul celei de-a 4-a etape din concursul sau de Proza Arhiscurta, iar cei care s-au grabit au obtinut deja cate un vot. Eu, ca de obicei : mai la coada. Dar sunt convins ca situatia nu va ramane asa, caci promit sa dau fiecarui votant cate 20 000 de Euro cand o sa castig alegerile. Deci, nu mai stati pe ganduri : mai intai cititi-mi textul aici, apoi mergeti si votati „Deputatul cu acoperis” aici. Dupa ce ati facut toate astea, puteti sa uitati de promisiunea aia a mea cu banii, doar n-o sa veniti sa-mi bateti obrazul ca m-ati votat! N-ar fi elegant din partea voastra! Oricum, va multumesc anticipat pentru ca ma veti vota.

Comments (14)

nu cer bani pentru vot, dar cand trec prin pitesti a fi musai sa dai o cafea 😉

Merge si-o bere! Doar sa nu fii cu masina.

[…] indispensabil şi desăvârşit – şi iscoada perfectă – era să-l urmărească pe deputatul cu acoperiş, aşa îl numea, din cauza pălăriei caraghioase pe care o purta, pe vecinul de alături, ce-şi […]

20.000? Votez!

Voteaza, dar sa nu-mi ceri banii dupa aia!

PENTRU UN DEPUTAT EU AM DE VOTAT ! DECI O SĂ VOTEZ FĂRĂ SĂ MAI CERCETEZ ȘI ALTE POVESTIOARE , DAR OARE … MERITĂ PENTRU 20.000 DE EURO ? AȘ !

CU CONDIȚIA CA ACEL DEPUTAT SĂ FIE DERUTAT , DAR ȘI DEVOTAT !

Acel deputat e arestat!

Pe mine nu puteai sa ma anunti,sa particip si eu? Sau ti-a fost frica de concurenta?:)) Te-am votat, oricum, desi nu am reusit sa citesc si celelalte texte… (nu se deschid, doar se voteaza)

Gata,gata,gata…m-am prins!

Floricico, nici acum nu e prea tarziu ca sa participi. Pleci cu un handicap, ca altii au acumulat deja niscaiva puncte, dar pentru tine nu e nicio problema.

Pentru o lada de bere o votez si pe alina plugaru, oricum tara e praf

De fiecare data, ma urmareste ideea de „prea tarziu”…Mai vreau si eu sa iau o data un start de la zero.Se poate? 😀

Da, se poate. Daca ai fi urmarit cu atentie blogul meu ai fi observat ca eu am anuntat ca o sa particip la acel concurs (fara premii, deci nu-ti face iluzii), in timp util ca sa poata participa si altii inca de la inceput.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.