Cinism guvernamental

6

Postat de Geocer | in categoria aberatii, sanatate | pe data de 21-11-2010

Stiti pe ce se bazeaza guvernul Romaniei pentru echilibrarea bugetului pe 2011?

 • In primul rand, pe faptul ca unii pensionari „vor iesi din sistem”. Cum din sistemul de pensii se poate iesi doar mutandu-te la cimitir, e clar ca guvernul isi doreste o mortalitate cat mai mare in randul batranilor.
 • Pe reducerea alocatiilor platite mamelor in cei 2 ani de concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului, sau pe reducerea celor 2 ani la numai unul. Cei „7 ani de-acasa” s-au tot contractat pana cand au ajuns la unul singur. S-ar putea ca pe viitor, mamele care nasc sa fie chemate la serviciu inca de-a doua zi!
 • Pe plata catre farmacisti a retetelor compensate si gratuite la 90 de zile de la data emiterii facturilor catre Casa de Sanatate. Luand in calcul si faptul ca facturile se emit o singura data pe luna, la sfarsitul acesteia, perioada de „descoperit” a farmaciilor poate varia intre 90 si 120 de zile. Ceea ce-i va determina pe patronii din sistem sa renunte incetul cu incetul la eliberarea medicamentelor de pe acest tip de retete. Si cum beneficiarii acestor retete sunt in primul rand pensionarii, iata ca guvernul inchide in mod stralucit cercul cinismului, oferind si metode pentru „iesirea din sistem” a pensionarilor.
 • Cred ca de-acum incolo, cand vorbim de „specific romanesc”, trebuie sa includem in acesta si cinismul la nivel inalt.

  Comments (6)

  eu propun ca fiecare firma sa aiba sala de nasteri si moase, medici pediatrii si tot tacamul, astfel incat sa se stea la munca pana la ruperea apei, iar apoi dupa nastere si o pauza de tigara, sa presteze iar pentru firma…

  Asa, da-le tu idei!

  Ai uitat handicapatii! Si lor li se taie indemnizatiile!
  Ma mir ca nu au propus sa-i arunce in sulite ca pe spartani!

  Si in cazul handicapatilor tot despre cinism este vorba!

  Probabil vor pune TVA si la accesoriile si serviciile necesare ultimului drum…

  Pai nu e TVA la chestiile astea? Eu cred ca da!

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.