De prin lume adunate

1

Postat de Geocer | in categoria scurte | pe data de 25-11-2010

  • Foarte interesante mi s-au parut atat denumirea organizatiei feministe franceze, cat si ideea unei manifestatii de-a dreptul inedite. S-o luam pe rand : organizatia se numeste „Nici tarfe, nici supuse” si are ca scop lupta impotriva violentei la care sunt supuse femeile (la ei acolo, nu la noi in Romania!). Organizatia a lansat un apel catre femeile franceze ca azi, 25 noiembrie, in semn de solidaritate, toate sa poarte fuste, asta pentru ca fusta ramane simbolul feminitatii. Iar mai pe seara vor vinde cateva fuste de-ale unor femei celebre, banii obtinuti urmand a fi folositi pentru amenajarea unor camine pentru cele care fug de-acasa din cauza violentei.
  • „Ciocolata pura” nu exista! Italienii aveau de gand sa mentioneze pe anumite etichete ale unor produse ce nu contineau decat unt de cacao, faptul ca ar fi vorba despre „Ciocolata pura”. Comisia europeana si-a bagat nasul si pe-acolo, asa ca pana la urma justitia europeana le-a interzis aceasta mentiune. Astia de la Comisia europeana sunt in stare sa legifereze si de cate ori avem voie sa mergem la toaleta pe zi!
  • Taieri de pensii, de salarii, cresteri de impozite, disponibilizari. Nu este vorba despre asa zisa reforma romaneasca, ci de ceea ce se intampla in Grecia. Iar sindicatele au reactionat prompt : azi a fost inca o zi cu manifestatii de strada impotriva acestor masuri de austeritate luate de guvernul grec pentru a satisface conditiile impuse de FMI.
  • Comments (1)

    Carla Bruni, Audrey Tatou, Ophelie Winter. Top3 fuste scurte

    Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.