Soric, interlopi, Fatuloiu, mita …

6

Postat de Geocer | in categoria blog, blogger | pe data de 19-11-2010

…Iata adevaratele subiecte despre care ar trebui sa scrie un adevarat blogger. Si eu ce fac dom’le? Eu dorm si scriu despre carti, despre teste psihologice si alte chestii care nu intereseaza pe nimeni. Iar dupa aceea ma plang ca n-am trafic, ca blogul devine din ce in ce mai neinteresant (apropo, mai stie cineva cum se numea la inceput blogul meu?), ca-mi pierd rand pe rand cititorii. Pai de-aia mi-i pierd, ca nu speculez momentul, ca nu scriu despre temele dezbatute de toata lumea. Asa-mi trebuie!
Gata, mi-e tot mai clar : trebuie sa revin la titlul initial al blogului, cel cu care am pornit acum 3 ani. Sa vedem daca si-l (si mi-l) mai aminteste cineva. Daca nu, vad eu cum fac sa mi-l amintesc singur.

Comments (6)

Nu erai pus pe glume?
Sau asta a fost după integrame,na , că le-am încurcat de tot.
p.s. ne salvăm între noi, concitadinii!

Eu am fost pus pe glume pe vremea cand blogul era serios. Dar inainte de asta, blogul era altfel. Lasa ca zilele astea o sa-i redau numele initial (caci in natura totul este ciclic), asa ca toata lumea va afla.

Blog neinteresant?

Logatule, intrebarea aia nu-ti era adresata tie. Evident ca tu stii toata istoria blogului meu, caci esti printre cei mai vechi cititori.

Traficul nu aduce fericirea, dar o întreţine. 😆

Asa e!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.