Sunt mandru de mine si sunt multumit

5

Postat de Geocer | in categoria blog, blogger | pe data de 20-11-2010

Una dintre marile mele nemultumiri in legatura cu platforma WordPress este cea referitoare la modul de prezentare a blogroll-ului. O simpla insiruire de link-uri, ordonate alfabetic sau intr-o ordine pe care o poate stabili utilizatorul, asta este blogroll-ul clasic al WP.
Comparandu-l cu cel de la blogspot, e saracut rau de tot. Acolo, cel mai mult imi placea modul de ordonare in functie de ultima postare, mod pe care (cu mare parere de rau) aici nu l-am regasit. Modul asta de ordonare este foarte practic pentru ca imediat vezi cine a scris ceva nou. In modul clasic WP, ca sa descoperi cine ce-a mai scris, trebuia sa-ti vizitezi tot blogroll-ul. Chestie care devine plictisitoare si-ti mananca si prea mult timp.
Deci, ce-am facut? Am cautat si eu pe google si am gasit : trebuie instalat un plugin (modul in limba romana) care se numeste WP Social Blogroll (i se mai spune si feedreading blogroll), apoi se configureaza (printre altele este necesara si obtinerea unei chei de la google), iar in final se sterge vechiul blogroll si se adauga acesta (atentie, preia automat link-urile nu e nevoie sa le reintroduceti). Rezultatul il puteti vedea la mine pe sidebar (coloana verticala din dreapta).
De-aia ziceam ca sunt multumit. Ceea ce va doresc si voua.

Comments (5)

Wow! Chiar e fain. Dar nu cred că merge pe wordpress.com, e numai pentru cei cu domeniu propriu şi găzduire…

Da, s-ar parea ca pe wordpress.com nu merge. Doar pe domeniu personal.

Da, e mult mai bine aşa… Geocerule, voi face modificarea în blogroll, pentru a nu mai exista redirecţionări… O zi bună să ai!

Multumesc, Cristian. Un week end cat mai frumos si voua!

Si eu sunt nemultumit de WP, insa nu schimb nimic, dupa cum se poate vedea…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.