De la ei si de la noi

1

Postat de Geocer | in categoria scurte | pe data de 08-12-2010

  • Americanii au creat o noua bancnota de 100 USD, imposibil de falsificat. Are asa de multe elemente de siguranta si sunt asa de bine realizate incat nici imprimeria oficiala n-a fost in stare sa tipareasca corect aceste noi bancnote. Astfel, 110 miliarde de dolari urmeaza a fi arsi, din cauza ca mare parte dintre bancnote au defecte de fabricatie. Eu stau si ma intreb cum naiba au putut fabrica atata banet si abia la sfarsit sa-si dea seama ca au fabricat niste rebuturi? La ei nu exista control in linie? Pe de alta parte, decat sa-i arda, mai bine i-ar trimite in Romania, ca la noi merg si asa, cu defecte.
  • Un avion Boeing si-a pierdut o usa deasupra Danemarcei. Cam cat sa coste o astfel de usa? Ceva, ceva trebuie sa coste, nu? Deci, fericit ala caruia i-a picat in batatura!
  • Volksbank vrea sa-si vanda afacerea din Romania si sa se concentreze asupra celei din tara mama. Asa se intampla cand dau de greu : se retrag rapid in carapacea lor. Cat au castigat bani cu sacul, a fost buna Romania. Acum, cand nu se mai castiga asa de mult, incepe sa le puta!
  • Julian Assange, fondatorul site-ului Wikileaks care a devenit celebru datorita publicarii telegramelor secrete ale diplomatiei americane a fost arestat pentru viol. Cred ca au vrut sa spuna „violarea corespondentei”, dar s-au oprit dupa primul cuvant ca sa fie mai subtili.
  • Guvernul Boc a decis reducerea concediului de crestere si ingrijire copil la un an, in loc de 2. Asta va duce in mod inevitabil la scaderea natalitatii. Pe termen lung, insusi Boc si toata sleahta lui de imbogatiti vor avea de suferit : peste vreo 20 de ani, cand vor iesi la pensie, guvernul de-atunci le va explica faptul ca nu exista destui oameni in campul muncii de la care sa colecteze contributii sociale, asa ca nu le mai poate plati pensiile intregi.

Comments (1)

in juma de an o sa se gaseasca o parte din acele bancnote circuland nestingherite din buzunar la casa si apoi pe la alti oameni

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.