6

Lovitura puternica a Romaniei

Posted by Geocer on 22 decembrie 2010 in Basescu, Pamflet, politica |
    Ati vazut ce s-a burzuluit genialul nostru presedinte la Franta si la Germania? Ati vazut cum le-a zis-o de la obraz ca el n-o sa accepte niciun fel de discriminare? Bravos, Marite Conducator. Asa te vreau: Gigi duru’.
    Dar v-ati gandit si ce masuri va lua genialul, in cazul in care cele doua tari ne vor discrimina totusi, desi el le-a avertizat sa n-o faca? Parerea mea este ca Romania le va aplica niste sanctiuni extrem de dure:
  • Mai intai vom institui un embargou economic impotriva lor. Adica, noi n-o sa le mai vindem Dacii, iar demnitarii nostri nu-si vor mai duce amantele la cumparaturi la Paris, n-or sa le mai cumpere sampanie si caviar, dar nici BMW-uri si Mertane.
  • Daca nu se vor invata minte, le vom aplica si un embargou politico-diplomatic. Adica, atunci cand la vreo reuniune dintr-aia la nivel inalt, Angela Merkel o sa vina la Base sa-l traga de maneca si sa-i zica: „Hai Traiane sa discutam si noi despre Schengen.”, acesta o s-o puna la punct imediat: „Ia cucoana mana de pe mine, ca n-am ciocnit amandoi valizele in port la Anvers!”, apoi o sa-i intoarca spatele cu un gest majestuos. La fel o sa procedeze si cu Sarkozy, doar ca lui o sa-i zica „Bai, bulangiule, ma cunosti de undeva?”
  • In plus, Romania va impune cetatenilor celor doua tari obligativitatea vizei pentru intrarea pe teritoriul romanesc, viza ce se va obtine de la ambasada tarii noastre contra unei spagi foarte consistente. In felul asta o sa descurajam complet orice investitor sau turist neamt ori francez care va mai incerca sa ne calce pragul.
  • Daca si dupa aplicarea acestor sanctiuni, Franta si Germania ne vor discrimina in continuare, Romania le va declara razboi fara sa ezite. Si cum metodele razboiului clasic sunt invechite (cu tancul faci un an ca sa ajungi la Paris, iar cu MIG-ul nu treci de Budapesta), razboiul se va purta cu arma biologica si cu cea chimica. Cateva contingente de romance luate de pe centurile marilor orase vor fi trimise la Berlin si la Paris ca sa-i imbolnaveasca pe obraznicii aia de sifilis, blenoragie si alte boli dintr-astea specifice. In acelasi timp, companii intregi de romani imbuibati de fasole cu ciolan afumat ramasa de la Ziua Nationala vor fi parasutati in metroul parizian si in cel berlinez unde-si vor lansa bombele chimice naturale si firesti dupa atata fasole.

Sa-i vedem atunci pe ingamfatii astia de nemti si de frantuji ce-or sa mai zica!

6 Comments

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2021 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.