7

Scrisoare catre Mos Niculae

Posted by Geocer on 4 decembrie 2010 in Goguţ, scrisoare deschisa |

Draga Mosule,
Afla despre mine ca ma numesc Goguţ si am o frumoasa varsta despre care nu-mi place sa vorbesc deoarece unii ma considera prea mic pentru a scrie oamenilor mari, iar altii ma considera prea mare fata de cum gandesc.
As vrea sa-ti spun ca am fost foarte cuminte anul asta, adica nu am fumat, nu am baut decat bauturi racoritoare si apa, nu am consumat etnobotanice si nu am „injurat ca un birjar” asa cum zice bunica despre ceea ce spune bunicul atunci cand il vede la televizor pe d-l Boc. Avand in vedere cele de mai sus, consider ca as fi indreptatit sa primesc un cadou de la matale, dar eu nu cer sa-mi dai nimic. Asa cum bine a observat tata, eu sunt un altruist, asa incat o sa-ti cer cadouri pentru altii, in contul cuminteniei mele. Asa ca, Mosule, te rog :

  • Sa-i aduci domnului Basescu un Parlament care sa-l aplaude si sa-l ovationeze, ca tata asa zice : „Asta ar vrea ca Parlamentul sa-l ridice in slavi cum il ridica Marea Adunare Nationala pe Ceausescu!”
  • Sa-i dai domnului Boc bani multi la buget ca sa-i imparta prietenilor politici, dar si niste pantofi cu talpa groasa de vreo 15 cm, ca sa nu se mai rusineze cand apare la televizor alaturi de alti oameni.
  • Domnului Geoana sa-i aduci o trambulina si o macheta a Palatului Cotroceni. In felul acesta o sa se poata antrena pentru urmatoarele alegeri, punand macheta la o inaltime la care va putea ajunge doar sarind pe trambulina, asa cum l-am vazut eu la televizor sarind atunci cand credea ca a castigat alegerile.
  • Doamnei Roberta Anastase te rog sa-i aduci o numaratoare dintr-aia cu bile, ca tata asa zice : „asta ar trebui sa se duca din nou la scoala, in clasa I-a, ca sa invete sa numere”
  • Te-as mai ruga sa-i aduci si domnului Victor Ponta un partid de jucarie (ca sa se joace cu el si sa invete cum se conduce), dar si o Daciana nou-nouta, ca tata zice ca cea pe care o are acum e cam „expirata”!
  • Domnului Crin Antonescu te-as ruga sa-i aduci un frizer, ca doamna diriginta nu l-ar primi la noi in clasa cu latele alea pe care le are.
  • Si nu uita Mosule : adu-le bunicilor mei niste pensii decente, mamei mele salariul pe care-l avea inainte de a i-l taia Basescu, iar lui tata un loc de munca, pentru ca el tot somer este.

In incheiere, draga Mosule, as dori sa-ti multumesc pentru ca-mi vei asculta rugamintile si iti promit ca anul viitor voi fi la fel de cuminte si ascultator ca si pana acum.

7 Comments

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.