Sunt suparat!

13

Postat de Geocer | in categoria clubul bloggerilor | pe data de 11-12-2010

Dar ce zic eu „suparat”? Sunt chiar foarte suparat. O sa va povestesc indata si de ce sunt asa.
Aseara, ca un om serios ce ma aflu si pus pe glume ca de obicei, m-am prezentat la ora 7 trecute fix, la Libraria Mea ca sa-i intalnesc pe vajnicii colegi din Clubul blogerilor. Cand colo, ce sa vezi? Doar Adi Enache a mai venit. Restul? Disparuti!
Daca de obicei ne strangeam cam 4-5 persoane (acum 2 saptamani am fost 6, iar in vremurile de glorie ne strangeam chiar mai mult de 10), iata ca am mai ramas doar doi bazauni! Eu stiu ca blogurile nu mai sunt la moda si ca lumea socializeaza pe „cartea fetei”, stiu ca se scrie (si se citeste) din ce in ce mai putin pe bloguri, dar ma iluzionam cu faptul ca noi deveniseram un fel de gasca vesela care ne strangeam acolo ca sa ne amuzam, ca sa ne tachinam, ca sa ne relaxam, adica in scopuri dintr-astea frumoase. Inteleg, de asemenea ca una sau doua persoane pot avea probleme personale care sa-i impiedice la un moment dat sa vina la intalnire, dar aici e vorba de chiul in masa!
Bun, nu ma mai lungesc. Tin sa anunt doar ca eu nu mai vin de-acum incolo la Club decat daca va reusi cineva sa ma convinga sa renunt la aceasta decizie. Am zis!

Comments (13)

ce-i prea des strica.

George, mie te rog sa-mi motivezi absenta si sa ma ierti, la fel si Adi ­čśÇ

Daca aduci scutire medicala, te iertam. Altfel, nu se poate!

[…] de curiozit─â┼úi maladive: Andi Bob, Alexandru Marin, Adele Onete, Geocer, Mirela Pete, Gabi123, Supravie┼úuitor, Gabriela Elena, Theodora Marinescu, R─âzvanrc, Cristian […]

Politicienii au devalorizat aceasta activitate; tot ce ating pute !
Si-au facut si ei bloguri…

Nu este doar asta, Daurel. Sunt mai multe cauze pentru care blogurile nu mai sunt la fel de cautate ca inainte.

[…] zice: Sunt suparat! si demonstreaza sc├úderea interesului pentru […]

George, si eu o sa vin cu scutire medicala pe baza de ceai cu miere si Nurofen

Denis, tu trebuie sa vii cu scutire medicala pe baza de vin fiert.

[…] Elisa, Flavius Obead─â, Gabi123, Gabitzu, Gabriela Elena, Gabriela Ilie┼č, Gabriela Savitsky, Geocer, George Valah, Iriza┼úii, Joy, Lady A, Madi, Magykhurin, Manole, Melami, Michaela, Mihaela di […]

eu zic sa nu renunti. o iesire nu strica. iar daca se mai aduna lume o sa fie si mai bine.

ati putea face intalnirile astea virtuale, chat room si webcam, asa nimeni nu mai are scuze; stati la confortul oferut de propria locuinta cu un pahar in fata si povestiti..ei vreti asa?

Ella, hai sa fim seriosi. Intalniri virtuale avem cu duiumul. La ce ne-ar servi una in plus?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.