13

Sunt suparat!

Posted by Geocer on 11 decembrie 2010 in clubul bloggerilor |

Dar ce zic eu „suparat”? Sunt chiar foarte suparat. O sa va povestesc indata si de ce sunt asa.
Aseara, ca un om serios ce ma aflu si pus pe glume ca de obicei, m-am prezentat la ora 7 trecute fix, la Libraria Mea ca sa-i intalnesc pe vajnicii colegi din Clubul blogerilor. Cand colo, ce sa vezi? Doar Adi Enache a mai venit. Restul? Disparuti!
Daca de obicei ne strangeam cam 4-5 persoane (acum 2 saptamani am fost 6, iar in vremurile de glorie ne strangeam chiar mai mult de 10), iata ca am mai ramas doar doi bazauni! Eu stiu ca blogurile nu mai sunt la moda si ca lumea socializeaza pe „cartea fetei”, stiu ca se scrie (si se citeste) din ce in ce mai putin pe bloguri, dar ma iluzionam cu faptul ca noi deveniseram un fel de gasca vesela care ne strangeam acolo ca sa ne amuzam, ca sa ne tachinam, ca sa ne relaxam, adica in scopuri dintr-astea frumoase. Inteleg, de asemenea ca una sau doua persoane pot avea probleme personale care sa-i impiedice la un moment dat sa vina la intalnire, dar aici e vorba de chiul in masa!
Bun, nu ma mai lungesc. Tin sa anunt doar ca eu nu mai vin de-acum incolo la Club decat daca va reusi cineva sa ma convinga sa renunt la aceasta decizie. Am zis!

13 Comments

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2023 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.