Astia pe ce planeta or fi traind?

2

Postat de Geocer | in categoria Opiniile mele | pe data de 22-01-2011

Tot vad la televizor un reportaj despre faptul ca pe soselele Romaniei circula din ce in ce mai multe masini inmatriculate in Bulgaria, masini cu proprietari romani. Si se mai spune ca Mandra Politie Romana o sa faca si-o sa dreaga astfel incat va starpi acest fenomen. Sa fie ei sanatosi, ca romanul e inventiv si tot va gasi o solutie ca sa fenteze autoritatile. Pentru ca, de fapt, ce i-a determinat pe concetatenii nostri sa-si inmatriculeze masinile in tara vecina si prietena? Taxa aia aberanta de prima inmatriculare pe care sunt obligati s-o plateasca in Romania. Cu alte cuvinte : „mai puneti voi cate o taxa, ca ne punem si noi mintea la contributie si gasim o solutie s-o fentam!”.
Va amintiti cate restrictii inventase Ceausescu? Restrictii la mancare, la bautura (nici asta nu se prea gasea prin magazine!), restrictii la programul TV si altele. Si cu toate astea, oamenii aveau de toate pe masa, dadeau petreceri intre prieteni, mult mai „grandioase” decat cele de astazi, se distrau cum puteau mai bine. Iar in ceea ce priveste televiziunea, ehei, ce antene si amplificatoare destepte (toate concepute si realizate artizanal) inventasera romanii ca sa poata privi posturi de televiziune din tarile vecine (Bulgaria, Iugoslavia, Ungaria, Moldova).
Pe scurt, repet inca odata, poate vor pricepe si tantalaii care ne conduc : romanul e inventiv si cu cat incercati voi mai tare sa-l „tineti in frau”, cu atat va cauta si el solutii ca sa va fenteze.
Hai s-auzim de bine! Ma duc sa discut cu un vecin, ca mi-a promis o sursa de aprovizionare cu benzina la jumatate de pret fata de cat as plati la pompa!

Comments (2)

De acord cu tine! Tampeniile lor nu fac decat sa ne starneasca imaginatia!

Acum vreo juma’ de an scriam AICI despre motivatia romanilor de a fi contra deciziilor proaste ale mai marilor nostri!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.