Aventuri prin santurile patriei

16

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele | pe data de 29-01-2011

Putin a lipsit ca sa ma vedeti la stiri! Ar fi fost o informatie de vreo 30 de secunde cu vreo cateva cadre in care s-ar fi vazut o Dacie Logan rasturnata si o Ambulanta plecand spre spital cu cei ce calatoreau in acea masina.
In acea masina calatoream eu, impreuna cu sotia. Eram pe un drum interjudetean, acolo unde se termina comuna Danicei (Valcea) si incepe Cuca (Arges). Ne intorceam de la tara, de la parintii mei. Drumul este asfaltat, dar daca nu e dagajata zapada de pe el, amanuntul asta nici nu mai conteaza. Adica, devine tot un fel de patinoar. Asa ca masina a derapat un pic. Am incercat s-o redresez, a derapat si mai rau. Totul s-a petrecut intr-o singura secunda! Am apasat frana, masina a derapat puternic, s-a intors cam la 270 de grade, asa ca ne-am trezit cu fundu-n santul de pe sensul invers. Ma rog, pana aici a fost mai greu, ca dupa aceea am scos-o de-acolo fara prea mare efort si ne-am continuat drumul linistiti.
Norocul nostru a fost ca la ora aia drumul era pustiu, deci n-am avut ocazia sa lovim vreo alta masina sau vreun om, iar stalpii de electricitate sunt plantati dincolo de sant, deci n-am intrat nici in vreun stalp.
Asa ca ne-am ales doar cu o sperietura. Doamne fereste de mai rau!

Comments (16)

păi de aia plăteşti rovineta, pentru a avea parte de adrenalină.
slavă domnului că aţi scăpat cu atât!

Da, asa este. Adrenalina-mi trebuia.

să mă fi văzut pe mine cum am intrat într-o maşină de poliţie cu 100 la oră …. ! ce le-au zburat fulgii la nesimţiţi …. că doar au intrat pe un drum public fără să se asigure !

Jucai un joc pe calculator?

NU ,NU ! CHIAR AŞA A FOST !

Si? Si-a suspendat permisul politistul care conducea?

ESTE O ADEVĂRATĂ POVESTE …

Zi grea..dar norocoasă!

Chiar ca norocoasa!

Bine ca nu a fost ceva grav!

Doar o sperietura. Si nici aia prea mare! Multumesc lui Dumnezeu, deci!

Aoleu! Ai grija! Ma bucur ca sunteti teferi! Cu asta nu se glumeste!

Marada, daca ai iesit teafar dintr-o astfel de incercare, poti sa si glumesti pe seama ei.

Io am păţit la fel, cu deosebirea că am căzut într-o râpă de vreo trei metri şi a fost nevoie de intervenţia maşinii care curăţă zăpada (?!) să mă scoată de acolo. S-a întâmplat cu o săptămână înainte de Crăciun, dar încă mai simt un exces de adrenalină de câte ori mă urc la volan…

Nasol momentul. Si eu, tot drumul spre casa am simtit acea adrenalina.

bine ca esti bine. cand mai vrei antrenalina de-aia gaseste si tu altceva mai util, un sport extrem, alba neagra …

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.