Chestii bloggeristice

13

Postat de Geocer | in categoria Blog de blog, clubul bloggerilor | pe data de 07-01-2011

 • Mai intai tin sa anunt pe toata lumea ca in seara asta avem prima intalnire din acest an a Clubului Bloggerilor, tot la Libraria Mea. Stiindu-ma suparat, multi si-au anuntat prezenta in seara asta, cei mai mult dorind sa ma mituiasca pentru a li se ierta absentele. Oana a zis ca-mi da o carte de-a ei cu autograf, altii au facut niste aluzii (iar daca n-au facut ei, le-am zis eu de la obraz) la vin fiert. Acum, sa vedem, ca pana nu vad nu mai cred nimic. Abia dupa ce-o sa ma cherchelesc un pic o sa decid daca-i iert, sau mai cer un rand!
 • Tot in legatura cu suflarea bloggeristica, vreau sa va anunt ca d-na Lucia Verona, dramaturg si scriitor trendy (adica are si blog si cont de feisbuc) organizeaza ca si-n anii trecuti concursul „Blog de blog – Cele mai bune bloguri din 2010”, la care va invita sa participati mai intai cu nominalizarea categoriilor, apoi cu cea a candidatilor. Cred ca eu n-o sa mai pot participa la concurs anul asta, pentru ca anul trecut am castigat (cu pile, bineinteles) la o categorie la care nici nu fusesem nominalizat. Sau, mai stii? Poate ca anul asta o sa castig fara macar sa particip, ca doar traim in Romania, iar aici totul e posibil.
 • Uite, de-aia ne considera ingamfatii astia din Occident o tara corupta, pentru ca in ambele anunturi pe care le-am facut am vorbit despre mita si pile. Va dati seama ce-or sa zica atunci cand or sa citeasca : „Coruptia se intinde peste tot, de la cel mai mare, pana la cel mai mic nivel!” Treaba lor, lasa-i sa traiasca ei acolo fara vin fiert si fara pile, eu prefer Romanica noastra cea de toate zilele

  Comments (13)

  Monser, in primul rand LA MUTI ANI si un an fain. Second, e fain sa auzim ca se intampla chesti faine pe la voi. Poate ne invitati si pe noi in clubul vostru next time. 😛
  Cele bune, monser.

  Amice, sunteti oricand bineveniti. Noi ne vedem odata la 2 saptamani, deci mai la primavara (ca sa nu faceti atata drum acum iarna), se poate organiza o intalnire de gradul X intre blogerii sibieni si cei pitesteni.

  Eu vin cu portocale portocalii. Merg la vinu’ fiert

  Eu vin cu calendare si pixuri. Dar nu sunt portocalii!

  Parcă m-ar tenta -nu, neapărat vinul fiert, cât lumea.
  Dacă se întâmplă ca data trecută, cine răspunde?

  Ora este 19.00
  Nu se mai poate intampla ca data trecuta, ca acum avem telefoane!

  p.s. ai precizat ora?

  Daca nu aveam programul deja stabilit va onoram, in premiera, si eu cu prezenta. Sau este ceva cu circuit inchis? Asta ca sa nu imi fac vise pe viitor.

  Nu-i nici pe departe ceva cu circuit inchis, dimpotriva, suntem deschisi oricui vrea sa vina!

  poate în viitorul nu prea îndepărtat o să mai particip … când o să fiu în zonă !
  Să aveţi petrecere mişto …
  P.S. Nu vin pentru că dacă vin …. vin fiert !

  Vinul a fost excelent! Si compania asijderea 😀

  îmi pare bine să citesc că v-ați distrat de minune !

  Vinul a fost bun, dar prea putin. Cand l-am comandat credeam ca n-o sa am cu cine sa-l beau!

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.