13

Chestii bloggeristice

Posted by Geocer on 7 ianuarie 2011 in Blog de blog, clubul bloggerilor |
 • Mai intai tin sa anunt pe toata lumea ca in seara asta avem prima intalnire din acest an a Clubului Bloggerilor, tot la Libraria Mea. Stiindu-ma suparat, multi si-au anuntat prezenta in seara asta, cei mai mult dorind sa ma mituiasca pentru a li se ierta absentele. Oana a zis ca-mi da o carte de-a ei cu autograf, altii au facut niste aluzii (iar daca n-au facut ei, le-am zis eu de la obraz) la vin fiert. Acum, sa vedem, ca pana nu vad nu mai cred nimic. Abia dupa ce-o sa ma cherchelesc un pic o sa decid daca-i iert, sau mai cer un rand!
 • Tot in legatura cu suflarea bloggeristica, vreau sa va anunt ca d-na Lucia Verona, dramaturg si scriitor trendy (adica are si blog si cont de feisbuc) organizeaza ca si-n anii trecuti concursul „Blog de blog – Cele mai bune bloguri din 2010”, la care va invita sa participati mai intai cu nominalizarea categoriilor, apoi cu cea a candidatilor. Cred ca eu n-o sa mai pot participa la concurs anul asta, pentru ca anul trecut am castigat (cu pile, bineinteles) la o categorie la care nici nu fusesem nominalizat. Sau, mai stii? Poate ca anul asta o sa castig fara macar sa particip, ca doar traim in Romania, iar aici totul e posibil.
 • Uite, de-aia ne considera ingamfatii astia din Occident o tara corupta, pentru ca in ambele anunturi pe care le-am facut am vorbit despre mita si pile. Va dati seama ce-or sa zica atunci cand or sa citeasca : „Coruptia se intinde peste tot, de la cel mai mare, pana la cel mai mic nivel!” Treaba lor, lasa-i sa traiasca ei acolo fara vin fiert si fara pile, eu prefer Romanica noastra cea de toate zilele

  13 Comments

  Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

  Copyright © 2007-2021 Blog Geocer All rights reserved.
  This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.