6

Crin cel ALES

Posted by Geocer on 21 ianuarie 2011 in Basescu, PNL, politica |

Acum vreo jumatate de an, Basescu a facut o afirmatie pe care multa lume a uitat-o. A spus ca a fost ales succesorul sau la Cotroceni, de catre cei care conduc din umbra Romania, in persoana lui Crin Antonescu. Multa lume l-a blamat pentru afirmatia asta, altii l-au luat la misto, iar altii nici nu l-au bagat in seama.
Evolutiile ulterioare din politica romaneasca ma fac sa cred ca Base a avut dreptate. Stia el ce stia si avea si motivele si mijloacele sa stie. Stia ca asa se petrec lucrurile de ceva vreme pe la noi, tocmai pentru ca la un moment dat se pare ca si el a fost ALESUL. Va amintiti episodul „Draga Stolo…”? Modificarea aia facuta pe ultima suta de metri si neinteleasa de nimeni la vremea respectiva (sa fim seriosi : Stolo n-a fost si nu este bolnav) capata acum o explicatie foarte plauzibila : mogulii (care pe vremea aia erau moguli buni) au decis sa-l scoata din cursa pentru ca si-au dat seama ca din cauza aerelor sale feciorelnice va fi o prada mult prea usoara pentru „rechinul” de Nastase. Asa ca au preferat sa mizeze pe unul de aceeasi teapa cu rivalul PSD-ist.
Dar sa revenim la zilele noastre. La inceput, PSD-istii s-au suparat rau de tot cand au aflat ca fusese ales Crin si nu unul de-al lor. Ponta a si facut cateva declaratii acide la adresa liderului PNL, s-a simtit o oarecare distantare intre cele doua partide, dar se vede treaba ca imediat au intervenit cei din umbra si au readus lucrurile pe fagasul pe care-l doreau ei. Astfel ca in ultima vreme suntem martorii muti si neputinciosi ai unei aliante ce se pune la cale in vederea rasturnarii regimului Basescu-Boc, alianta care acum cativa ani era de neimaginat.
Inca odata ma conving de faptul ca democratia nu are nimic de-a face cu alegerea la carma natiunii a oamenilor pe care-i vrea poporul, ci a celor pe carei vor ei.

6 Comments

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2022 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.