Mai vrem iarna, sau nu?

8

Postat de Geocer | in categoria Basescu, iarna, PDL | pe data de 05-01-2011

Asta-i intrebarea! Avand in vedere faptul ca avem un guvern extrem de potent si care una doua isi asuma raspunderea pe diverse legi pe care le doreste trecute prin Parlament ca rata prin apa (adica fara sa li se miste nici macar o virgula), eu propun ca urmatoarea lege pe care sa i-o trimita Genialului Conducator direct spre promulgare sa fie cea in care se abroga anotimpul iarna, din cauza ca este unul mult prea dificil pentru locuitorii acestei tari : ger (iar incalzirea locuintelor lasa de dorit), zapada si polei pe sosele (iar curatarea acestora lasa de dorit) si asa mai departe.
Deci, astept cu nerabdare o astfel de lege, iar daca se adopta si se aplica, promit ca peste 2 ani o sa votez „cu Basescu maica” si cu PDL-ul.

Comments (8)

IAR N-A ajuns Băsescu cu mașina la Cotroceni !

Păi, nici măcar de Revelion n-a avut curajul să me colinde, deci… 😀

Nu va accepta o asemenea lege, fiindca „Iarna nu-i ca vara”

Nu mai vrem! Am zis! Cineva sa caute toropeala din tarile calde si sa o astearna in toata tara! „Sa se lesina” Baselu de cald si sa ne „lese” sa traim si noi asa cum om putea…

[…] Elena, Gabriela Ilieş, Gabriela Neagu, Geanina Lisandru, Geocer, Giana, Ioan Usca, Lady A, Laura Driha, Lee Dee, Lora, Lu, Melami, Mirela […]

mie imi place iarna! plus ca ce-a fost pana acum e doar o tentativa. sa nu se abroge niciun anotimp, mai bine sa se abroge marinarii sefi de stat.

Simfonico, tu sa te muti in Norvegia sau in Finlanda. Ba chiar si-n Groenlanda ti-ar sta bine.

cred ca m-as putea obisnui:)

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.