Nenea tata lui Danut! Nenea tata lui Danut!

6

Postat de Geocer | in categoria vedete | pe data de 10-01-2011

… Matale cine esti de fapt? Stiu sigur ca este unul dintre cei doi comici vestiti ai radioului si televiziunii, cuplul Buzdugan-Morar. Dar cu greu as putea sa spun care-i Buzdugan si care-i Morar, atunci cand ii vad impreuna sau separat.
Acelasi lucru mi se intampla cu un alt „cuplu vestit” : Razvan si Dani. Dupa ce s-a aflat ca Dani s-a cuplat asa de bine cu Mihaela Radulescu incat a divortat-o de multimilionarul sau miliardarul ei sot, m-am uitat si eu intr-o dimineata la emisiune ca sa inteleg ce-a vazut Mihaela la el. Mi-a trebuit ceva timp ca sa-mi dau seama care e unul si care e celalalt, iar acum, daca m-ar pune cineva sa-i deosebesc, nu stiu daca as putea s-o fac.
Nenica, atunci cand Mircea Badea facea emisiune cu Teo Trandafir, treaba era simpla : stiai ca el e Mircea, iar ea e Teo. Acelasi lucru si in privinta cuplului Stela Popescu si Alexandru Arsinel. Dar cand „cupleaza” astia cate 2 barbati, sau cate 2 femei, cred ca personajele alea vor ramane marcate pe viata de acea perioada in care au aparut impreuna la televizor (sau la radio, sau pe scena). Probabil ca si la 10 ani dupa ce nu vor mai face emisiune impreuna, cand o sa-l vada lumea pe strada pe vreunul dintre ei o sa spuna : „Uite-l pe tipul de la Razvan si Dani!”.
De-aia zic : mai decuplati-i frate! Va rugaaaaaaaaaaaam!

Comments (6)

N-ai putea sa-i pui poza lui Cel cu Raduleasca? sa stiu si eu daca-mi vin oaspeti si pe pe foamea asta privim la tv.

N-am nicio poza de-a lui. Dar s-ar putea sa gasesti destul de usor poze cu ea goala, pe net.

Mda, ce sa zic, ti se pare greu cu şoubizu’? E foarte simplu. E mai simplu si decat recunoasterea gemenelor Monica si Gabi Irimia…
Problema e alta: il stii pe Badea fiindca se ia de Base, altfel ai fi spus ca nu-i deosebesti pe Mircea, Badea si Oreste.

Badea, mananca si el o paine. Sa vezi, ca dupa ce o sa pice marinarul, o sa se ia de cel care o sa-i ia locul. E normal sa fie asa.

Punem pariu ca nu va fi asa. Se va lua de ei si in opozitie, in timp ce cei de la putere o sa le cante osanale mai ceva ca Paunescu pe timpul comunismului

Nu prea cred! Oricum, daca nu se va lua el, se vor lua altii. Iti promit ca eu voi fi printre cei care se vor lua de cei de la putere.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.