Politica bat-o vina!

3

Postat de Geocer | in categoria politica, scurte | pe data de 11-01-2011

Orice-am face, oricum am intoarce-o, tot la politica revenim. Si asta din cauza ca orice stranut la nivelul Guvernului, Parlamentului, sau Presedintiei poate face instantaneu victime nevinovate in tara.

 • Prim-ministrul face pe nebunul sau pe nestiutorul, sau pur si simplu vrea sa spuna ca nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Din cauza protestelor din ultimele zile impotriva scumpirii carburantilor, premierul face o declaratie pe care nu stiu daca s-o denumesc mai degraba demagogica sau mai degraba socanta : va cere OPC-ului si Oficiului Concurentei sa verifice pe ce baza maresc domnule astia preturile la benzina acum la inceput de an! Raspunsul ar fi trebuit sa-l stie deja, doar chiar ilustra sa mana dreapta a semnat Ordonanta prin care accizele la carburanti au fost majorate cu nu stiu cat la suta!
 • Primarul care este va pleca in America, la invitatia nu stiu carui personaj important de la Washington, personaj care-i cunoaste activitatea si rezultatele inregistrate in legatura cu „creşterea economică a României şi o mai mare transparenţă în administraţia locală”. Cel putin asa se spune in invitatia pe care a primit-o Jupanul. Asa e domnule : intotdeauna oamenii mari au fost mai degraba apreciati de straini sau de generatiile urmatoare, fiind pe nedrept persecutati de contemporanii din Romania. La fel si cu Musiu Vanghelie : au ajuns sa-l aprecieze americanii, desi locatarii din Ferentari il injura de mama focului!
 • Despre Alianta de Centru-Dreapta nu mai zic nimic, ca ne-am lamurit deja : e foame mare in opozitie. Stai sa-i vedem cand le-o pica pe mana ciolanul!
 • Comments (3)

  iata ce am gasit pe blogul lui Calin Hera (http://calinhera.blogspot.com/2011/01/cum-pierdut-pnl-un-vot.html) la comentarii

  „In negocieri, intalnirea cu un idiot este un noroc exceptional. De la idiot poti lua totul, fara a-i da nimic in schimb. Idiotul are o imagine deformata despre sine, nu isi intelege resursele, nu stie sa le puna in valoare, este strident, mitocan cu proprii colaboratori, excesiv de familiar cu partenerii de negociere. Idiotul nu stie nici sa castige, nici sa piarda.”

  Dan Voiculescu

  http://danvoiculescu.net/blog/2010/12/romania-schengen-si-idiotul/

  Acest ins, Voiculescu,nu este liberal,nici conservator, ci oportunist

  Ia sa trec si blogul asta al lui Calin in blogroll, ca scrie chestii interesante pe-acolo.

  […] Flavius Obeadă, FloUngureanu, G1b2i3, Gabitzu, Gabriela Elena, Gabriela Ilieş, Geanina Lisandru, Geocer, Georgiana Mocanu, Injineru, Ioan Bistriţeanu, Ioan Usca, Ion Toma Ionescu, Lady A, Laura Driha, […]

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.