Publicitate intrerupta de film

6

Postat de Geocer | in categoria film, publicitate, tv | pe data de 23-01-2011

Ati observat cum se petrec lucrurile daca vrei sa vezi un film la televizor? Am avut eu aseara curiozitatea sa cronometrez si iata rezultatele :
Filmul a inceput cu genericul sau de cca. 3 minute, apoi au urmat primele 8 minute din actiune. Brusc, intrerupere : „E timpul pentru publicitate”. Au fost 4 minute de publicitate, 3 de promo, apoi alte 4 de publicitate. In total, 11 minute de intrerupere. Dupa asta, au fost generosi : am vazut nu mai putin de 24 de minute din film. A urmat o alta intrerupere, tot de 11 minute. Publicitate si promo, bineinteles!
Pana la finalul filmului, exact la fel s-au succedat secventele : cca 24 de minute de film, intrerupt de cate 11 minute de reclama si promo. In total, au fost 4 intreruperi de cate 11 minute, deci in total 44 de minute pierdute, daca vrei sa te uiti la un film la televizor.
Eu nu i-as zice decat lipsa totala de respect fata de telespectatori.
P.S. N-am numit postul de televiziune la care m-am uitat eu aseara pentru ca pe toate e la fel. Daca nu chiar mai rau!

Comments (6)

pret relativ mic la publicitate = volum mare de publicitate; probabil o televiziune care se respecta ar trebui sa difuzeze mai putina publicitate la un pret mai mare

Oricum, cred ca pretul publicitatii TV e imens!

[…] Lilick, Paratrăznetul, Zoe, Marius, George, Lucia, Gabriela, Sebra, Noaptea Iguanei, Alexandru, Geocer, Niciodată […]

Banii bat filmul!!!

Buna observatie!

eu cred ca protv e postul buclucas

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.