Sa vorbim ca sa ne aflam in treaba!

7

Postat de Geocer | in categoria blog, Internet | pe data de 16-01-2011

Nu stiu cum naiba am picat pe Antena 3 peste o emisiune moderata de Radu Tudor, emisiune in care un Parlamentar european (d-l Bostinaru) se plangea de faptul ca site-ul sau personal a fost vizitat in mai multe randuri de catre cineva de la STS (Serviciul de Telecomunicatii Speciale). N-am inteles care este problema! Daca lucrezi la STS, n-ai voie sa citesti site-uri, bloguri, n-ai voie sa navighezi pe Internet? Tin sa va anunt ca si blogul meu (cel pe care-l cititi acum) este vizitat saptamanal de catre cineva de la STS, dar nu m-am simtit niciodata amenintat de aceste vizite si nici nu mi s-a parut ca ar fi vreo actiune ce urmareste sa ma intimideze.
Domnul parlamentar se simtea asa de amenintat incat s-a adresat STS-ului ca sa intrebe ce-i cu acele vizite. Cred ca paranoia face inca multe victime pe la noi.

Comments (7)

Nu te-ai gândit că și tu ai putea ajunge parlamentar??

Nu m-am gandit! As putea?

Offff….

Asa e el, panicos. Il cunosc personal. Si ii cam place sa se creada important. O fi, dar nu atat de mult cat se crede el

A, atunci se explica! Mie mi s-a parut ciudat sa faca atata tevatura doar pentru ca un functionar de la STS ii viziteaza site-ul. Mie-mi face placere sa fiu vizitat de STS, de Ministerul de Finante si asa mai departe!
Numai Primaria Pitesti nu m-a vizitat niciodata, deci imi racesc gura de pomana scriind despre Minunatele Realizari ale perioadei pe care cu mandrie o numim Epoca Pendiuc!

pe mine m-a vizitat un extraterestru. dar nu eram acasă.

Mare noroc ai avut, iepurasule. Daca erai acasa, precis te rapea ca sa faca experimente pe tine!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.