Scurte adunate de prin lume

2

Postat de Geocer | in categoria scurte | pe data de 08-01-2011

  • Cica la nunta „printisorului” William al Marii Britanii va canta Paul McCartney. Cata lipsa de viziune, cat conservatorism, ce demodati mai sunt si englezii astia. Pai McCartney era la moda acum 30 de ani! In ziua de azi ar fi trebuit sa-l tocmeasca si ei pe Guta, sau macar pe Florin Salam. Habar n-au ce-i aia „Guta si muzica buna”.
  • Cica francezii sunt nemultumiti de sistemul lor de invatamant si mai ales de scolile de ingineri. Pai daca si ei pe care ii consideram „casa mai mare”, ce sa mai zicem de scolile noastre?
  • Renault este victima spionajului industrial. Se pare ca chinezii au platit sume grase unor inalti functionari de la Renault, in schimbul unor informatii, proiecte, planuri privind automobilul electric pe care aceasta multinationala este in curs de a-l concepe. Pe vremuri, spionam noi si rusii ca sa obtinem cele mai noi tehnologii si proiecte din Franta, Germania, SUA. Acum s-a ajuns ca aceste tari sa vina de bunavoie sa ne puna la dispozitie aceste lucruri, in schimb le fura chinezii. Maine-poimaine s-ar putea sa vina extraterestrii si sa incerce sa „se inspire” de pe Terra.
  • Somalia (nu tara, ci un jucator de fotbal brazilian) a incercat sa-si fenteze antrenorul intr-un mod de-a dreptul insolit. Neputand merge la antrenament din cauza ca sarbatorise pana spre dimineata intr-un restaurant, cand s-a trezit a mers la Politie si a declarat ca fusese rapit de niste raufacatori si obligat sa-i duca cu masina in mai multe locuri din oras. Din pacate pentru el, nici antrenorul si nici Politia nu s-au lasat pacaliti. Ehei, unde sunt vremurile cand Halagian se ducea dimineata sa-l culeaga pe Dobrin de prin carciumi, iar acesta nu se lasa dus la antrenament decat daca antrenorul achita nota de plata pentru toata consumatia din noaptea aia?
  • Iar la final, va reamintesc faptul ca tara noastra este condusa de Geniul Carpatilor, Mult Stimatul si Iubitul Carmaci, cel care ne poarta catre cele mai inalte culmi de progres si civilizatie, Neintrecutul Conducator si Ganditor, creatorul Romaniei moderne, cel care ne-a scos de vreo 5 ori din criza, desi criza continua inca.

Comments (2)

An nou fericit, plin de bucurii si momente frumoase!

Tu de ce tii mereu sa ne amintesti cine ne conduce? Crezi ca nu avem destule cosmaruri?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.