Transmisiuni in direct de nicaieri

10

Postat de Geocer | in categoria tv | pe data de 02-01-2011

Nu stiu daca ati observat, dar este o moda pe la televiziunile astea de stiri : scot cate o reporterita (sau un reporter) in strada ca sa dea niste informatii oarecare, desi ar fi putut la fel de bine sa dea acele informatii dintr-un studiou.
De exemplu, acum cateva minute, o fatuca transmitea in direct din fata ANMH. Infofolita (ca e frig afara, deh), cu vocea gatuita, ne spunea ca de maine va ninge cam in jumatate din tara. Nu peste mult timp, o alta reporterita, la fel de infofolita si de ragusita ne spunea de pe o strada oarecare din Bucuresti ca in prima zi a noului an Politia a dat nu stiu cate amenzi.
La ce naiba or fi servind toate aceste „puneri in scena”? N-ar fi mai bine, macar acum iarna, sa-si mai protejeze si ei reporterii si sa-i lase sa-si spuna „poeziile” dintr-un studiou? Nu de-altceva, dar daca fac febra bietii oameni si isi iau concediu medical, ajung „asistati social” si ii strica statisticile lui Base si bugetul de asigurari sociale al lui Boc.

Comments (10)

asta e tactica mogulilor care vor să distrugă România şi statisticile Preşedintelui. Ruşine, Dinu Patriciu! Ruşine, Sorin Ovidiu Vântu!
Preventiv şi profilactic, propun închiderea televiziunilor!

Da dom’le, uite ca nu-mi dadusem seama de chestia asta!

La multi ani, George, tie si celor dragi, un An Nou mai bun si cu oameni buni in preajma.

Multumesc, Simfonico. Sa traiesti o mie de ani in pace!

Pe mine ma distreaza obiceiul celor de la ProTV: citeste Esca un intro, urmeaza stirea, dupa care revine Esca si spune: „Andreea Marinescu se afla acum la fata locului si are mai multe amanunte”. Numai ca amaratul de corespondent face un stand-up de maxim o juma de minut, in care nu spune nici 25% din informatiile prezentate deja!
Inseamna ca o fi avand mai multe amanunte, dar le tine pentru ea :))
Un obicei prost, pe care-l repeta de cateva ori la fiecare buletin de stiri

Si gandeste-te ca tremura in strada cam o jumatate de ora, ca sa intre o jumatate de minut in direct!

Reporterii trebuie sa fie pe teren, nu in studio. Bine ca nu sunt trimisi in somaj tehnic in zilele fara evenimente deosebite!

Si asta ar fi o solutie : sa-i trimita in somaj tehnic.

In opinia lor probabil pare mai credibila stirea daca le arata ca uite dom’ne e reporterul acolo…va explica el mai bine ce si cum…iar omenirea(dupa cum e invatata de vreo 6 ani incoace) este „luminata”de 3 vorbe pe care le spune amaratul de reporter si care deseori nu ilusteaza nimic…scena tipica gen…moguli, pixelul albastru, etc…

Măcar ar putea crea un astfel de scenariu în studio cu ceva scârţâitoare (e mai ieftină 😀 ) şi câteva ventilatoare mari. Aşa nici fătucile alea n-ar mai îngheţa pe la minus grade pe afară.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.