Despre ce n-am mai apucat sa scriu

3

Postat de Geocer | in categoria scurte | pe data de 23-02-2011

 • Presedintele Basescu a declarat ca si el vrea salariu mai mare. Asta mi se pare o stire foarte misto! In primul rand, sper ca si salariul sau a fost diminuat cu 25 % anul trecut si ca i s-au taiat si sporurile, la fel ca tuturor bugetarilor. Desi, cred ca ma iluzionez in privinta acestui lucru. In al doilea rand, daca e nemultumit de salariu, sa se alature nenica protestelor astea care se tot fac, sa mearga sa picheteze sediul guvernului, sa picheteze Palatul Cotroceni, Parlamentul. Ca astia au taiat salariile, nu eu!
 • Romania exporta o cantitate imensa de banane (2050 t numai in primele 10 luni din 2010). Si ne mai miram cand aflam ca unii dintre occidentali ne considera o tara bananiera!
 • Liderii marilor confederatii sindicale au acumulat averi uriase. Din ce? Pai din cotizatiile membrilor, nu? Si apropo de ce ziceam mai sus : astora le-or fi scazut salariile anul trecut?
 • Cativa romani si-au cumparat deja masini Ferrari destinate exclusiv circuitelor de viteza, alti vreo 20 asteapta la rand ca sa si le cumpere si ei. Lumea se mira : ce-or sa faca cu ele? Ca la noi nu exista circuite de viteza, iar pe drumurile noastre tot Dacia e mai buna. Dar lumea asta care se mira nu se intreaba daca masinilea alea vor vedea macar o data in viata lor vreo sosea de pe la noi.
 • Comments (3)

  Nu, Geocer,
  dacian nu e mai buna. cele mai bune sunt masinile nemtesti si de moda veche!

  Deh, Monalisa, nu oricine-si poate permite masini nemtesti, ca tine. Eu circul cu Dacia!

  pe mine ma amuza tare mult in ultima vreme posturile tale :).
  Iar pe subiect: ca romain de credinta ce suntem, normal ca si lui base i s-a taiat 255, dar acum se va bucura cu o crestere de 10% a salariului precum si liderii de sindicat. Nu vor iesi in strada deoarece ei sunt acum multumiti ca li s-a marit salariul cu aia 10%. Am fost pe subiect nu…desi sunt pe dinafara.

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.