Penibil TV

7

Postat de Geocer | in categoria tv | pe data de 04-02-2011

Nu ma refer la vreun post TV anume, caci am observat ca acest apelativ se potriveste mai multor televiziuni de pe la noi. O sa exemplific cu cateva chestii pe care le-am vazut doar aseara si doar trecand de la un post la altul, fara a urmari vreo emisiune.

 • Maruta avea drept invitata o pustoaica devenita vedeta datorita faptului ca face parte din „haremul” lui Berlusconi, participand adesea la bairamuri organizate de catre premierul italian. N-am stat sa vad cu ce se lauda tipa si nici nu stiu daca i s-au pus intrebari mai indiscrete.
 • Pe Antena 1, o nu stiu ce DJ-ita era invitata sa-si faca un test de sarcina in direct la televizor, ca sa nu mai spuna tatal copilului ca ea minte cand zice ca-i gravida. I-a facut-o. Sa se invete minte sa se mai culce cu ea! Am trecut repede mai departe, asa ca nu stiu rezultatul testului. Mai e nevoie sa spun cat de penibila era situatia?
 • Cred ca pe National TV (daca n-o fi fost pe N24), un nene parlamentar, initiator al legii de organizare si functionare a ghicitoarelor si vrajitoarelor explica in ce fel poti sa te razbuni pe o vrajitoare care ti-a promis ca-ti aduce iubitul inapoi daca-i dai vreo 5-10 mii de Euro, dar nu e-n stare sa faca ceea ce-a promis. O dai in judecata, e condamnata pentru escrocherie, plateste o amenda penala si gata! In schimb, se pare ca banii tai pierduti raman! Ca asa face statul roman legile.
 • Ceva mai tarziu l-am vazut si pe Botezatu examinandu-le pe niste fete in costum de baie si facand tot felul de comentarii penibile la adresa lor.
 • Cam astea sunt televiziunile din Romania si cam asta ni se ofera noua, telespectatorilor. Concluzia mea : decat sa te uiti la televizor, mai bine te culci.

  Comments (7)

  „penibil”? putin spus…

  sau… te uiti la discovery. gasesti mereu ceva fain acolo.

  Recomandare: pas 1. inchide tembelizorul
  pas 2 vinde-l

  Mai sunt vreo 40 de canale pe romaneste.

  ai mare dreptate,eu sincer nu urmaresc decat cateva transmisiuni sportive la tv, in rest il tin drept obiect de decor.

  in ultimul timp am renuntat la privitul la tv. ma uit la serialele de comedie de 30 min gen Friends si la emisiunile TVR Cluj. cam atat. foarte rar deschid sa ma uit la stiri sau emisiuni din astea tampite

  Emisiunile bune sunt „exilate” la miezul noptii. Exemplu, Profesionistii Eugeniei Voda.
  Asa ca … decat sa te culci, mai bine te uiti la TV!

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.