Dezvaluirile Wikileaks: barfe si informatii rasuflate

11

Postat de Geocer | in categoria bani, Basescu, inselatorie, tv | pe data de 29-03-2011

Nu stiu de ce se face asa de mult caz pe la televizor si in presa scrisa in legatura cu „marile dezvaluiri” facute de Wikileaks despre Romania. De fapt, nu sunt decat barfe de 2 bani : cum ca Geoana ar fi zis ca-l pune Basescu prim-ministru, ca Bogdan Chireac zicea ca Basescu e terminat de bautura, ca nu mai stiu cine spunea ca Basescu se incuie in cabinet cu Elena Udrea si asa mai departe. Adica, nicio informatie verificata, nimic concret si concludent. Plus niste opinii personale ale celui care trimitea acele telegrame in legatura cu evenimentele politice din Romania, dar nu din zilele noastre, ci de acum 3-4 ani. Adica, niste informatii care acum nu mai intereseaza pe nimeni, deoarece altele sunt prioritatile.
Eu sper ca aceste „dezvaluiri” le-au fost livrate gratuit grupurilor de presa romanesti (desi nu prea cred), pentru ca daca au mai dat si o caruta de bani pe ele, atunci chiar ca s-au pacalit rau de tot!
De fapt, probabil ca tocmai de-asta fac ei atata tam-tam: ca sa-si recupereze din publicitate si din vanzarea ziarelor, macar o parte din banii pe care i-au dat pe acele telegrame secrete.
Pe romaneste, afacerea asta cu Wikileaks are un nume scurt : „Tzeapa!”

Comments (11)

O nouă temă – faină. Îmi place.
În ceea ce-i priveşte pe cei de la Wikileaks, am observat că ieri toată presa a preluat informaţii de la ei. E ca-n chestia cu piatra aruncată în apă de un nebun…

Da, Cristian, mi-am pus o tema noua ca sa marchez sosirea primaverii. Iar in antet am pus o poza facuta de mine primavara trecuta in centrul Pitestiului.

Am fost si eu curioasa in legatura cu subiectul, dar n-am avut rabdare sa citesc toate aberatiile. Poate, mai tarziu…

Sunt sigur ca politica tuturor televiziunilor si in primul rand a presei scrise, se bazeaza pe scandaluri. Cum nu erau suficiente scandaluri (Pepe vs Oana si Moni vs Irinel), au stat ei stramb si au judecat drept, ca ar fi cazul sa mai arunce ceva pe piata. Si iata ca au facut-o. Sa nu crezi ca nu sunt destui oameni interesati de ce face Base cu Elena, sau Geoana sau Crin, etc., etc., etc.. Si la ce nume se vehiculeaza de catre cei de la Wikileaks, nici nu cred ca vor duce lipsa de audienta. Cam asa vad eu ca stau treburile.

P.S. Felicitari pentru noua tema!

Citeste, disa, citeste. Sa vezi cate noutati o sa afli.

Claudiu, cred ca noua tema imi place mai mult decat toate pe care le-am avut pana acum!
Cat despre televiziuni si ziare, e clar ca se bazeaza pe scandaluri. Astea fac audienta.

eu ma intreb la ce mai avem biblie in biserici sau manuale la scoala. wiki asta ar trebui sa le inlocuiasca daca le stie pe toate

Daniel, aveam pe vremuri un amic care zicea : „In curand astia (comunistii) or sa schimbe si Biblia. Peste tot unde scrie Iisus, or sa scrie Ceausescu”

Din perspectiva MEA, aceste „dezvaluiri” au o oarecare semnificatie (cat de cat) doar dintr-o singura perspectiva: DOVEDESTE ca SI „AFARA” – SE STIE de toate „minunile” astea „made in Romania”.

@ SuidualC:
„…oameni interesati de ce face Base cu Elena, sau Geoana sau Crin…”
Da’ CE, in „dezvaluirile astea se spune SI ce face Basescu si cu Geoana sau Crin? (Sau eventual ce fac Geoana sau Crin cu Elena?) UNDE? UNDE? 😛 😀 (Just kidding, no offence intended!)

Victor, intr-adevar, se stie si la altii

Eu personal SUNT (SI ERAM si inainte) CONVINS ca si acei „altii” stiau, da’ acum exista SI DOVADA – „negru pe alb”.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.