Feisbucul devine tot mai obraznic

7

Postat de Geocer | in categoria enervari | pe data de 19-03-2011

Nu sunt catusi de putin fan Facebook, ba chiar as putea spune ca dimpotriva. Cu toate astea, din cand in cand mai intru pe-acolo ca sa vad ce mai zic amicii mei care (dupa cum zic ei) nu sunt catusi de putin dependenti, in sensul ca s-ar putea lasa oricand de acea retea, dar nu vor.
Azi am avut surpriza ca la conectare sa mi se propuna ca Facebook sa devina pagina mea de pornire (homepage). Stiti voi, pagina care ti se deschide automat atunci cand iti lansezi browser-ul. I-am dat „Omite etapa” si s-a miscat un pic spre o alta pagina care-mi propunea acelasi lucru.

E obligatoriu, se pare!

Am dat din nou „Omite etapa” si a inceput sa mi se invarta clepsidra, sugerandu-mi ca trece mai departe. Dupa vreo 2 minute de asteptare, am renuntat.
Deci, dragii mei, daca n-o sa ma mai vedeti pe facebook, sa stiti ca e din cauza ca n-am vrut sa-mi setez acest site drept pagina de pornire in browser. In rest, sa ne citim cu bine!

 

Comments (7)

Încăpăţânaţi! Şi tu, şi Feisbucu!…

Mai ales eu! El a cedat pana la urma.

Cred că are ceva cu argeșenii ( nu mă tentează, dar am observat că vrea să fie rugat).
O seară frumoasă!

Are o promovare agresiva. Nu doar pentru argeseni, pentru toata lumea. Ori, agresivitatea deranjeaza!

Si daca incerci sa-ti stergi contul de pe FEISBUC, ce se intampla?
Tot asa de insistent va fi? Mi se pare total aiurea cu treaba asta.
Suna ca-n proverbul tipic romanesc:
,, VREI, NU VREI, BEI GRIGORE AGHEASMA”.

Ar fi o idee sa criptografiem expresia asta cu agheasma, nu? 😆

Daca il imblanzesti poate fi si ok, FB-ul asta. Eu am acceptat doar prietenii apropiati si mai intru din cand in cand sa vad una alta. Si sunt unele linkuri interesante care merita efortul a de a avea cont. Dar cam atat. Nu inteleg de ce unii oameni petrec mult timp pe facebook ca nu prea ai ce sa faci…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.