In Romania, nimic nu va ma fi ca inainte

8

Postat de Geocer | in categoria cautari google, monden, Pamflet | pe data de 30-03-2011

Ieri mi-a ajuns pe blog cineva care cautase pe google „romania nu stiu cum o sa-si revina dupa divortul lui pepe de oana zavoranu„. Bietul om are prefecta dreptate sa-si puna astfel de probleme, la fel cum mare dreptate au si cei care se intreaba acelasi lucru, dar in legatura cu celalalt cuplu celebru care este in curs de divort : Iri si Moni.
Hai, fiti sinceri : nu-i asa ca si voi ati simtit un gol in suflet cand ati auzit de divortul dintre Pepe si Oana? Nu-i asa ca v-ati dat seama ca ceva s-a rupt pur si simplu in tara asta si ca nimic nu va mai fi ca inainte? V-ati pus si voi, la fel ca mine si ca vizitatorul meu, intrebarea legitima : „Oare ne vom mai reveni vreodata dupa aceste evenimente nefaste?”

Comments (8)

Da, adevărul este că numai la asta mă gândesc şi eu, George. Zi de zi. Nimic nu va mai fi ca înainte. O să spunem 2011 d. Oana vs. Pepe sau 2010 î. Oana vs. Pepe. He., he!

Cristian, eu nici noaptea nu pot dormi din cauza asta.

Eu, de felul meu sunt mai orgolios. Nu ma intereseaza ce va face Romania dupa celebrele divorturi, ci ma intereseaza ce fac eu, dupa cele ce se vor intampla. Eu nu simt doar un gol in suflet, ci un HAU urias, o prapastie fara fund… o genune, ce sa mai zic. Si sincer, nu cred ca o sa-mi revin, sub nicio forma. Asta, intra-devar, e o problema grava. Fi-r-ar ei sa sa fie de frustrati, ahtiati dupa publicitate de doi lei.
La buna vedere, George!

Dacă ar fi să discutăm logic, mâine nu are cum să fie ca astăzi, cum astăzi este total diferit de ieri, nu?

Niciodata.

Dupa taierea de salariu mi-am revenit! Cu greu! Dar dupa marile divorturi…niciodata!

„ne vom reveni”, dar vom invata ceva:ce inseamna sa fii penibil.

Sunt de acord cu voi toti!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.