Ion Iliescu : un om politic autent!

11

Postat de Geocer | in categoria iliescu, politica | pe data de 03-03-2011

Fostul (de mai multe ori decat prevede Constitutia) presedinte al Romaniei, domnul Ion Iliescu, implineste 81 de ani. Prilej de sarbatoare pentru cei care inca il apreciaza si de cugetari amare pentru ceilalti.
Iliescu nu este decat o „relicva a istoriei”, „o mumie” comunista, „o institutie retrograda”, un om politic care a intarziat dezvoltarea normala a Romaniei cu cel putin 10 ani de zile.
Din punctul de vedere al celor care inca il iubesc si sustin, domnia sa reprezinta cu totul altceva. Iata ce spunea in seara asta (cu referie la „mumie”, evident) stimabilul domn Marian Vanghelie, cel ce nu-si epuizeaza niciodata sursa de gafe gramaticale : „In politica avem nevoie de oameni autenți”.
Bine, luati-l pe Iliescu : e autent!

P.S.1 : Citatele din prima parte a textului apartin domnului Iliescu si au fost adresate prin anii ’90 Regelui Mihai si Monarhiei. Acum se potrivesc de minune si „autentului” nostru.
P.S.2 : La multi ani, domnule Iliescu, dar oare chiar nu se poate fara dumneavoastra? Eu unul m-am saturat sa va tot vad si revad la televizor.

Comments (11)

Am fost niste fraieri…
Unii poate au sperat ca, daca-i republica si democratie, au sanse sa ajunga si unul de-al lor la Cotroceni…Ne meritam soarta !

În ultima vreme, tot apare la înaintare, pozează în cel care le ştie pe toate. Şi noi am vrea să ştim mai multe dintr-o anumită perioadă în care dânsul era la butoane.

Geocer, acest ion iliescu iti spun eu ce este: un marxist ateu imputit! De ce folosesti cuvinte atat de gentile precum „institutie retrograda”? ce „institutie” este acest pervers trotkist si leninist? este inca unul care ne-a exasperat pe noi poporul roman; iar celalalt vanghelie – un tigan incult si analfabet, incult e mult spus, sa stii! daca un om nu poate conjuga verbul ” a fi” … ce sa mai astepti;

Aladin, cu limbajul asta ajungi la spam fara niciun fel de ajutor din partea administratorilor de site-uri.

Sa-ti fie rusine, Aladin! Am zis ca nu mai comentez aici pe site dar nu pot sa stau pasiva cand vad nemernici (scuzati limbajul) – asa ca tine care nu stiu ceea ce inseamna macar o bruma de noblete a caracterului lor. Il critici pe vanghelie dar vocabularul pe care il folosesti tu este mai ceva decat cel al unui scandalos si bataios. Aici pe net se permit cam multe chestii. Tocmai de aceea nu imi plac mie comentariile – uneori spui ceea ce in mod normal nu ai spune.

Cuvintele folosite de tine, in prima parte a mesajului, nu sunt mai prejos de cele folosite de Aladin.
Oare sa-ti aduc aminte, draga Monalisa, ce limbaj foloseai cu circa o saptamana in urma?
Nu cred ca e nevoie.

Cat despre aluzii si diverse apropouri – nici eu nu sunt de acord cu ele, nu de alta dar este foarte penibil cand altii fac misto de tine sau se uita foarte ciudat.

Aluzii si apropouri? Merci, Monalisa. Acum stiu cine-i Aladin.

Noua, romanilor, oare de cine ne place?! Nu suntem prea intransigenti cand e vorba de altii?
Nu merita si el un cuvant bun din partea noastra? Macar pentru anii care-i incaruntesc fruntea?

Are parul alb? N-am observat. La televizor pare destul de „verde”. Cam de varsta mea, asa!
Acum, disa, pe bune : si regele Mihai merita mai mult respect, acum 20 de ani. Sa-i refuzi intrarea in tara, sa-l opresti cu Politia pe autostrada cand vroia sa vina sa se inchine la mormanutul parintilor sai si sa-l expluzezi ca pe ultimul infractor, asta e comportament de om care merita un cuvant bun din partea noastra?

Pai, aia a fost la inceput. Reminiscentă a trecutului. Acum, noi suntem mai evoluati, mai toleranti…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.