Minunata veste de doi lei

14

Postat de Geocer | in categoria Boc, criza | pe data de 31-03-2011

Gata, e oficial : azi e ultima zi de recesiune a Romaniei. A spus premierul la televizor : la sfarsitul lunii martie vom iesi din recesiune. Cred ca a dat el o Ordonanta de Urgenta prin care a interzis-o.
Necazul este ca, desi iesim din recesiune, din criza inca nu iesim. Adica, nenorocita asta de criza nu se lasa dusa sub nicio forma din biata noastra tarisoara. Cred ca-i place la noi, ca avem peisaje minunate, avem si munte, avem si mare, avem si fete frumoase. Bine, asta pana cand o sa se supere de tot Boc si o sa dea o alta Ordonanta prin care sa interzica si criza, asa cum a interzis recesiunea.
Si totusi, dupa ce si criza va disparea din peisaj, Romania tot n-o va duce bine, caci va avea de luptat barbateste cu urmarile ei.
In concluzie, fratilor pregatiti-va de lupte serioase, corp la corp. Cu recesiunea sa zicem ca am terminat, dar mai avem de luptat cu criza si cu urmarile ei. De-acum si pana-n vecii vecilor. Amin!

Comments (14)

la asa eveniment trebuie pregatita o activitate pe masura. eu, maine, cu ocazia prilejului mirobolant, o sa ma duc la sopinguit chestii de plantat, asa, sa sarbatoresc iesirea din recesiune a lui boc. ca noi n-o sa iesim.

Iar eu, poimaine, tot in cinstea acestui minunat eveniment, o sa ma duc la tara sa insamantez ceapa, usturoi, morcovi, ridichi, castraveti si alte alea.

Adica iesim din recesiune de … 1 aprilie?

Azi noapte s-a intamplat minunea, Gabriela!

„…fratilor pregatitiva…”
!

„…o sa ma duc la tara sa insamantez ceapa, usturoi, morcovi, ridichi, castraveti si alte alea.”
Dumneata INSAMANTEZI ceapa si usturoiul, nu le PLANTEZI? DE UNDE faci rost de seminte?
Si CE FEL de ceapa insamantezi / plantezi? Alba? Rosie?

Victor, cand am vazut ca am scris „pregatitiva” mi-am tras singur o palma. Nu-mi dau seama cum am putut sa fac o astfel de greseala elementara. Cat despre „insamantare” si „plantare”, hai sa nu ne formalizam in mod excesiv!

O scapare din vedere nu este o crima, iar la dumneata ESTE VIZIBIL ca NU din nestiinta ai gresit astfel. (Din pacate, cu cat este un blog mai corect scris, cu atat mai tare – in mod nedrept! – „sare in ochi” orice neregula… Cam ca o pata: pe un fundal plin de pete, nici nu-i remarci existenta, dar „pe un fundal curat”…)
Si-apoi – din pacate nu se vede nici ora la care ai postat articolul: daca l-ai scris pe la ora 3 dimineata… nu mai e necesar de cautat mai departe cauza motivului (!) ­čść

Victor, comentariile privind greseala mea gramaticala sunt de prisos. Multumesc ca m-ai atentionat.

Hm!
La dumneata pe blog (mai nou) TOATE comentariile asteapta moderare?

@Victor : ti-am raspuns undeva. Am activat moderarea comentariilor din cauza acelei fiinte numita troll. Nu te supara!

Nu ma supar.
Iar ACEST comentariu il scrisesem INAINTE de a fi citit raspunsul dumitale (IATA unul dintre dezavantajele lipsei „cronometrarii” postarii comentariului…)
Si la articolul cu „troll” – ul (desi II VAZUSEM existenta – n-am ajuns inca – si NICI nu mai ajung azi.

Constat ca nu te dai batut: te uiti in continuare la televizor… Eu am renuntat, imi face mama un rezumat picant la care casc cu aceeasi placere cu care as casca si in fata televizorului, dar care dureaza mult mai putin. Avantajul e ca sunt la fel de dezinformata ca si cand m-as uita la televizor, dar mai adauga si mama concluziile ei personale si profesionale, si pana la urma stiind toate acestea, nici macar nu ma obosesc sa mai retin ce se spune… Recunosc insa ca cel mai maire soc l-am avut la inceputul anului cand am aflat ca ma afecteaza si pe mine legea pensiilor… desi eu o ignoram crezand in prostia mea ca cel mai probabil nu voi apuca pensia. Dar tot nu reusesc sa urmaresc nicio emisiune la TV.
Tot respectul si toata stima!
­čÖé

Roxana, sa speram ca pana cand vom ajunge noi la varsta pensionarii se vor mai schimba lucrurile, caci altfel s-ar putea sa plecam de la serviciu direct spre cimitir, la cum arata speranta de viata in acest moment.

Cam asa se vede si de pe planeta mea, si culmea e ca mai las si statului 222 de lei pe luna, ca atat au facut contributia obligatorie la pensii. O alta gaselnita a guvernului Boc, care in loc sa le aduca bani, le-a scos din sistem pe amaratii aia care-si rupeau de la gura si plateau acolo 50, 70, 100 de lei pe luna, doar-doar or avea un mizilic de pensie la batranete. S-au retras pe capete in ianuarie si februarie, stand la cozi interminabile si negociind cu functionarii sa nu mai plateasca 222 pe ianuarie sau pe februarie ca n-au bani. Si n-au obtinut decat ca cei de la PH au inchis ghiseele, lasand doar unul ca sa-i mai prinda inca o luna si sa le ia banii… Pe cand din nou bir pe fumul de pe cos?… ­čśÇ

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.