Nimic despre fotbal

4

Postat de Geocer | in categoria fotbal | pe data de 30-03-2011

Ca tot romanul impartial, la fotbal si la politica ma pricep si eu. Dar daca cu politica v-am mai plictisit pe-aici, cu fotbalul n-am facut-o. N-aveam de ce!
Atata vreme cat campionatul intern este dominat de echipele care au mai multi bani ca sa-si aduca jucatori din strainatate, atata vreme cat se prefera importul de jucatori in loc de a se investi in pepiniera proprie, n-o sa avem de unde scoate fotbalisti buni pentru Nationala. Deci, asa echipe de club, asa nationala.
Unii se bucura de raul altora (al Bosniei). Din cauza unor neintelegeri etnice, s-ar putea ca Nationala tarii respective sa fie descalificata, noua crescandu-ne astfel sansele de calificare. Eu, sincer, nu m-as bucura daca s-ar intampla asa. In primul rand nu m-as putea bucura de faptul ca ceea ce realizeaza jucatorii bosniaci in teren este spulberat din cauza unor orgolii prostesti ale oficialilor de la Federatia lor de Fotbal. In al doilea rand, daca nationala noastra s-ar califica in felul asta, nu jucatorilor li s-ar datora acea reusita, ci factorilor decizionali de la UEFA. Si oricum, la modul la care joaca acum Romania, n-ar face decat sa-si plimbe putin jucatorii si oficialii pe la Euro 2012, caci in mod sigur ar fi ciuca batailor in grupa in care ar juca.
Deci, avem ce discuta despre fotbal? Evident ca n-avem!

Comments (4)

Am constatat: INTR-ADEVAR, in TOT articolul n-ai scris NIMIC despre fotbal… ­čśŤ ­čśÇ

Victor, pai am comentat eu jocul lui Mutu, golul lui Marica sau alte chestii de genul asta?
Apropo, n-ai observat ca uneori stirile din sport de la televizor sunt mai degraba stiri mondene, informandu-ne in privinta ultimelor barfe sau cupluri formate?

Nu, nu am observat – nu le urmaresc (NICI EU nu sunt – CATUSI DE PUTIN – fan al fotbalului (de fapt, cam (aproape) al niciunui sport „cu mingea”), iar pt „stiristii” nostri „sport” este o exprimare eufemistica pt „fotbal”).
Si nu, nu comentasesi „faze de joc” sau… „calitati interpretative”, da’-‘n tot articolul nu „se face vorbire” (MWA-AM─é-─é! CE PERLA a iesit din mine! ­čść ) despre nici un alt subiect DECAT despre fotbal…

@Victor : acum, trebuie sa recunosti ca e o figura de stil. Pui titlul „Nimic despre fotbal”, vorbesti (totusi) despre acest sport, iar la sfarsit spui ca de fapt n-ai ce discuta despre acest subiect. Ai „prins” ideea?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.