Problemele globale ale omenirii si problemele locale ale Romaniei

5

Postat de Geocer | in categoria aberatii, romania | pe data de 28-03-2011

 • Japonia a fost zguduita de un cutremur puternic, apoi de altele ceva mai mici. Asociatiile umanitare din intreaga lume au sarit imediat in ajutorul sinistratilor. Romania, in schimb, este zguduita de divortul lui Pepe de Oana Zavoranu si urmareste cu sufletul la gura dezvaluirile privind faptul ca la plecare, Oana a luat cam totul din casa, inclusiv intrerupatoarele. Propun infiintarea unor asociatii umanitare care sa aiba drept scop sa-l ajute pe Pepe sa-si cumpere si sa-si monteze alte intrerupatoare.
 • Lumea araba este zguduita de revolte ale populatiei care se ridica impotriva unor dictatori care-si fac meandrele pe-acolo de zeci de ani. Toata lumea urmareste cu sufletul la gura ceea ce se intampla in Nordul Africii. Si romanii urmaresc cu sufletul la gura destramarea povestii de iubire dintre Irinel si Monica, fiecare avand propriul pronostic in legatura cu soarta micutei si nevinovatei Irina.
 • Parlamentul European este foarte preocupat de imaginea sa, dupa dezvaluirile facute de ziaristii britanici care au reusit sa corupa cativa parlamentari (printre care si Adrian Severin). Pe romani ii intereseaza mai mult ce model de pantofi si-a cumparat primul-ministru de la Pitesti si cat a dat pe ei.
 • Comments (5)

  Corect!
  De ce crezi ca la romani, a aparut proverbul ,,LUMEA CRAPA DE NECAZ IAR BABA SE PIAPTANA”? Tocmai din asemenea motive.
  Ce sa facem si noi? Sa ne intereseze ce fac japonezii dupa o asemenea calamitate? Noi imediat bagam placa: ,, Pe ei i-ar fi interesat de noi, daca am fi patit ceva?”
  Eu zic ca noua, ca popor, ne lipsesc multe lucruri, printre care demnitatea si solidaritateta. Si asta-i foarte grav. Nu crezi?

  LOCUL TAU NU E ACOLO UNDE VREI TU SA TE BAGI BA OBSEDAT SEXUAL CE ESTI, O SA FAC TOT CE POT SA LE ARAT TUTUROR CE MARE RAHAT POTI SA FII SI CAT DE MARE CURVALAU NENOROCIT ———– UN AFEMEIAT DE 2 LEI ———– RAHAT CU OCHI ORDINAR, NU-TI AJUTE CERUL SA NU-TI AJUTE!!!!!! SA NU TE MAI RABDE PE FATA PAMANTULUI!

  Am publicat o mostra de blestem de la troll-ul care bantuie pe-aici. Asta doar asa, ca sa va dati seama de ce este in stare un astfel de specimen. In afara de acesta, am sters inca vreo 10 comentarii asemanatoare (asta doar acum, in ultima ora).
  Parerea mea este ca nu avem de-a face cu o persoana avand probleme psihice, ci mai degraba cu o persoana platita de cineva ca sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a distruge anumite bloguri. Inclusiv propunerea sa de a-i ceda blogul sustine aceasta ipoteza a mea.

  TE URASC DIN TOT SUFLETUL MEU SI DACA AS PUTEA, TE-AS OMORI!!!!!!!!!!!!! SAU TE-AS OTRAVI!!!!!!

  Imi dau seama : probabil ca tu pierzi o gramada de bani din cauza faptului ca nu cedez si nu-mi inchid blogul. Ce sa-i faci, asta-i jocul : uneori merge, alteori nu. Ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca nu toti bloggerii cad intr-o astfel de cursa. Bafta la altii mai slabi de inger. Poate castigi si tu ceva de pe urma lor!

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.