9

Va plac filmele? Care?

Posted by Geocer on 23 martie 2011 in film |

Doamna profesoara Gina Rizea, careia eu, cu un tupeu maxim (rusine sa-mi fie), mi-am permis sa-i zic „Gina Incerta” plecand de la numele blogului pe care-l pastoreste, ma provoaca sa scriu despre filmele care mi-au placut mie mai mult si mai mult.
O spun din capul locului ca mi-este greu sa nominalizez cateva astfel de filme.
Nefiind un tip ahtiat dupa povesti de dragoste, mai ales din momentul in care mi-am dat seama ca intr-un fel se petrec lucrurile in filme si altfel in realitate, o sa dau la o parte inca din start acest gen (filmele „romantioase”, adica).
Mi-au placut comediile de genul „Sunt timid dar ma tratez”, seria „Jandarmul”, seria „Compania a 7-a” etc. dar a fost o placere de moment, caci azi le vad cu alti ochi si nu-mi mai plac la fel de mult.
Filmele de razboi nu le-am suportat niciodata. Si nici pe-alea biografice.
M-am uitat la multe filme politiste, de aventuri, de actiune, dar astea sunt genul pe care in seara asta le vad, iar maine le-am si uitat. Sunt filme „usoare” care doar ma ajuta sa-mi uit (pe moment) grijile.
La SF-uri dintr-alea cu nave cosmice, cu roboti, cu supertehnologie nu ma mai uit de multa vreme.
Pana la urma, cred ca singurele filme care m-au fascinat si ma fascineaza in continuare sunt cele ce au ca subiect calatoriile in timp. Nu-mi explic de ce!
Multumita, doamna Gina?

9 Comments

 • MeetTheSun spune:

  Cum care?
  Cu numar foarte mic de actori, politiste, horror, alb-negru, din tarile nordice, spaniole, de aventura, muzicalurile, inspirate dupa un fapt real, paranormale, romanesti.

  Cred ca se simte ce am exclus: filmele „usoare” americane unde fiecare dintre noi stie ce urmeaza ca scenariu sau ca replici, filmele cu El si Ea care bagatelizeaza dragostea, filmele care se fac doar pentru ca fac parte dintr-o reteta de succesc (vezi vampiri, mici vrajitori, 3D…)

 • MeetTheSun spune:

  Erata: nu stiu ce am azi, mananc litere, scuip litere, numai corect nu prea scriu 🙁

 • anonim deocamdata spune:

  in legatura cu gnoza CU RESPECT d-lui AUTOR…dl.Cernatescu este foarte bine informat si ARE MARE DREPTATE…este foarte grav ce se intampla … suntem in martie 2011 si fenomenul se amplifica… am sa revin cu argumente solide…SI CU INFORMATII PUR ADEVARATE …direct din mijlocul sectei…SECTA AGEAC a ajuns la limita legii pentru unii si probabil va fi interzisa in viitor…problema e ca lasa traume in urma…iremediabile… dl gostic EL e un bun psiholog (misionar) stie unde sa te atinga…si eu sufar o drama pentru ca o persoana draga mie a devenit de nerecunoscut…se stinge vazand cu ochii si inca n-am reusit sa o ajut, pentru ca nu mai „vede”, nu mai „aude”, este manipulata…eu am ramas tare, cu mintea lucida…nu mi-e teama de rugaciunile lor care opereaza cu forte ale raului…gnosticii sunt foarte intrigati de aceste mesaje pentru ca le stricam jucariile …cu Dumnezeu inainte…Doamne ajuta-ne…Doamne Dumnezeule ajuta-ma!!!

 • incertitudini spune:

  Dragă Geocer,
  M-ai cam aburit -cum să nu-ți placă , domle , filmele de dragoste? Nu știi că- dacă dragoste nu e, nimic nu e?
  În privința comediilor, sunt de acord- și mie îmi plac; nu-ți plac filmele de război, ok, nici mie.
  Deci, ce să zic? ai promovat!

 • disa spune:

  Incearca sa vezi filme turcesti!

 • Comediile sunt si la mine pe primul loc, apoi urmeaza cele SF, pentru ca nu stii niciodata care este sfarsitul si nu in ultimul rand, imi plac cele biografice sau autobiografiile. E drept ca astea sunt mai rare, dar ma tin mereu cu sufletul la gura, imi place sa aflu despre viata oamenilor.

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.