Ca-Ca TV

2

Postat de Geocer | in categoria aberatii, b1 tv | pe data de 04-04-2011

Tocmai am nimerit la B1 TV peste o emisiune de tot rahatul. Se numeste Can-Can TV, dar cred ca i s-ar potrivi mult mai mult numele din titlul articolului meu. Ce faceau baietii? O urmareau pe Monica Columbeanu. Asa, pur si simplu. Cica vroiau si ei sa obtina o declaratie de la ea. Femeia a intrat intr-o biserica, ei cu camera si cu microfonul dupa ea. Noroc ca i-a poftit preotul afara, altfel erau in stare sa se duca s-o intrebe ce rugaciune spune.
Asa ca s-au postat in fata bisericii ca s-o astepte sa iasa. Si stiti care-i culmea? Prezentau toata aceasta porcarie ca pe o extraordinara realizare a reporterilor emisiunii respective.
Astia chiar ca nu au niciun Dumnezeu!

Comments (2)

Tocmai ce comentam deunazi, la un alt post de al tau. Scandalul, stirea in exclusivitate si barfa, primeaza. Dar, daca tot au ,,rating”, ce sa le faci? Place la lume si cu asta… basta. Eu sunt si mai dezgustat, pe zi ce trece, de asemenea emisiuni de tot rahatul (ca sa te citez).

SuidualC, in sfarsit suntem de acord asupra unei chestiuni. De fapt, eu cred ca tu esti o persoana super-ok, un om civilizat si educat.
Cat despre aceasta Moni, mare greseala a facut ca l-a inselat pe acest domn, Iri. Probabil ca individa nu a realizat cat de norocoasa a putut fi! Probabil ca, din cauza varstei. Dar, mie una imi place de Iri – serios, ma gandesc ca poate ma baga in seama, sa-i folosim noi banutii in scopuri nobile si pentru progres. Sau poate e doar vechea mea obsesie pentru domni grizonati! E posibil si asa ceva. Un lucru e cert: de obsesiile din capul nostru nu scapam prea usor!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.