De-ale mele, de-ale noastre, de-ale lor

2

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, scurte, stiri | pe data de 22-04-2011

 • Aseara am fost la hairstylist si mi-am creat un nou look. De fapt, m-am tuns pur si simplu, dar va rog sa remarcati cat de cool suna prima fraza!
 • Conform unui recent sondaj, 7% dintre romani cred ca de Paste sarbatorim Nasterea lui Iisus. Probabil ca inca vreo 10% cred ca este sarbatoarea iepurasului, alti 10% nu stiu ce anume sarbatorim, inca 10 % sunt convinsi ca e sarbatoarea mieilor si asa mai departe. Oare cati dintre romani mai stiu ce semnificatie are fiecare sarbatoare crestina?
 • Ca sa nu credeti ca doar parlamentarii romani dorm in sala de sedinte, aflati ca unui jurnalist-cronicar francez i s-a intamplat sa adoarma chiar in timpul unei emisiuni de pe Europe 1. Vedeti inregistrarea aici.
 • Comments (2)

  La multi ani, Geo cel cu new look!

  Si ca sa-ti raspund si la point two :), adevarul e ca eu nu am mari convingeri religioase, dar ma tarasc prietenele pe la biserica sperand sa ma cuprinda smerenia, cred. Numai ca ultimile doua dati am plecat dupa 10 minute declarand complet razboi, tehnicii, bisericii si preotului. Ca sa fim intelesi, eu am in spate o lunga linie de preoti, nasul meu de botez a fost preot, toata copilaria mea ma duceau la biserica. In viata mea n-am auzit atata fonfaiala ca la noile generatii de parohi fara voce. Si amplificata de statie chiar ca nu mai intelegi nimic. Asa ca probabil daca omul n-aude tot la „Iisus a inviat din morti cu moartea pe moarte calcand si celor din mormanturi viata daruindu-le”, crede omu ca viata se da la nastere… Zic si eu, ca zisul e pe gratis…

  Multumesc, Roxana teodorur. Intre timp am creat si un loc de dat cu urarile ­čśÇ

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.