Fara politica

2

Postat de Geocer | in categoria blog, gradinarit | pe data de 12-04-2011

De ceva vreme n-am mai urmarit ce se intampla pe scena politica romaneasca, iar acest lucru s-a simtit si in subiectele abordate pe blog. Mai bine zis, nu prea am mai scris pe blog. Sa fie adevarata sintagma (de fapt, o parafraza a unui citat celebru): „Daca politica nu e, nimic nu e”? Cred ca nu, doar ca eu am dus lipsa de inspiratie in ultima vreme, iar daca mi-a venit totusi cate o idee, mi-am zis ca nu intereseaza pe nimeni subiectul respectiv, asa ca am abandonat-o.

 • As fi vrut sa scriu mai multe despre ce va fi si cum va fi la apropiatul eveniment pitestean, Simfonia Lalelelor. Dar daca eu scriu acum cat de minunata va fi manifestarea din acest an, iar la fata locului se va constata ca (in afara de expozitia propsiu-zisa), tot un fel de balci va fi in centrul orasului?
 • As fi vrut sa scriu inca odata despre troll-ul care bantuie la mine pe blog si a carui intentie vadita este aceea de a-mi alunga cititorii si comentatorii. Dar peste tot se spune ca acest gen de paraziti internautici trebuie mai degraba ignorati decat bagati in seama. Deci, mi-am setat blogul sa-i trimita comentariile la spam, spam pe care-l golesc periodic, astfel incat nici macar eu nu-i mai citesc aberatiile. Spun acest lucru ca sa stie ca se strofoaca degeaba.
 • As fi vrut sa scriu despre plantutele pe care le-am insamantat in gradina, la tara, dar fiind asa de frig in ultimele zile (pe-acolo temperaturile au scazut si sub zero grade), abia au scos in mod timid capul de sub pamant. Deci mai am de asteptat pana cand o sa pot publica niste poze avandu-le drept vedete.
 • As fi putut sa scriu si despre starea mea de sanatate, dar nu cred ca intereseaza pe nimeni. De fapt, sunt sanatos tun, iar tensiunea arteriala mi-a revenit la valori normale dupa cateva saptamani de tratament. Mai am de furca cu trigliceridele si cu colesterolul, dar nu-mi fac prea mari griji.
 • Si despre faptul ca voi participa la o conferinta pe tema „Product lifecycle management” as fi putut scrie, dar cred ca voi da mai multe amanunte, dupa. Conferinta are loc pe 13 si 14 aprilie la Poiana Brasov. Daca vreti, ne vedem acolo!
 • Deci, ne-am lamurit : se poate si fara politica, si fara Boc, si fara Basescu. Se pot aborda si altfel de subiecte. Important e sa vrei si sa ai inspiratie. Problema este: intereseaza pe cineva niste subiecte banale? Sau, daca nu scrii despre ceea ce se discuta la televizor si scrie prin ziare ramai cu blogul necitit? Ramane de vazut!

  Comments (2)

  am trecut prin centru, deja expozantii au inceput sa soseasca. nu sunt locuri rezervate pentru bere si mici anul asta si asta ma foarte bucura. expozitia cu vanzare e probabil sa se prelungeasca si in saptamana mare.

  Normal ca ai trecut prin centru, doar in centru lucrezi. O sa trec si eu!

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.