Inconsecventa prezidentiala

3

Postat de Geocer | in categoria Basescu, Boc, PDL, politica | pe data de 20-04-2011

Nu-s prea multe de comentat in legatura cu acest subiect. Doar de reamintit cateva fraze :

 • 14.03.2011 : Basescu declara la TVR : „Am anuntat ca il sustin pe Boc la sefia PDL. Blaga a furat startul”
 • 17.04.2011 : Basescu declara la Covasna : „Nu ma implic in campania PDL”
 • Si in aceeasi zi, referindu-se la Blaga : „PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”
 • Sa ne mai miram ca pe plan international Romania este vazuta ca o tara inconsecventa? Ar fi inutil!

  Comments (3)

  să ne aducem aminte cum a intrat România în războaiele mondiale , cu cine a participat şi cu cine a terminat lupta ! Inconsecvenţă , măi nene !

  Laur, doar intr-al doilea a fost asa, iar asta din cauza ca extrema dreapta de la vremea aceea era foarte puternica. In primul razboi am fost consecventi.

  In al doilea razboi, inconsecventa a fost cuvantul-cheie. Ce, cumva americanii si englezii au fost consecventi ca intai nu s-au bagat cand s-a intrat in Polonia si pe urma s-au asezat la masa tratativelor la Yalta si-au impartit lumea in sfere de influenta taman cu rusii?

  Dar tu ca om sa ajungi sa nu poti sa-ti pastrezi o idee de dimineata pana seara inseamna ca ai deja Alzheimer. Eu raman conscventa ideii ca Basescu e un tampit si a fost mereu, dar ca mai toti idiotii are un mare succes la public.Si bine am venit in Europa unde se dubleaza, nu subtitreaza filmele, ergo multi nu stiu sa scrie bine sau sa citeasca, dar fac politica…

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.