La Pitesti, nu te plictisesti

4

Postat de Geocer | in categoria pitesti, primavara | pe data de 11-04-2011

Daca a venit primavara, orasul in care locuiesc s-a trezit la viata, iar manifestarile artistice se tin lant. Saptamana aceasta este una dintre cele mai importante pentru Pitesti, avand in vedere faptul ca intre 15 si 17 aprilie are loc Simfonia Lalelelor, editia cu numarul 34. Ca va fi sau nu cu mici si bere ca in anii trecuti, ramane de vazut. Important este ca vom avea din nou ocazia sa admiram flori si aranjamente florale din cele mai diverse si sa participam la spectacole de neuitat.
Sambata 16 aprilie nici nu stiu incotro s-o iau : sa merg la Jupiter City pentru Trupa Taxi sau in Piata Primariei ca sa vad concertul vocal-simfonic sustinut de catre Filarmonica Pitesteana impreuna cu trupa Phoenix? N-am evocat decat 2 dintre manifestarile care se vor tine saptamana asta, la noi. Pe site-urile de specialitate veti gasi mult mai multe informatii.
Iar acesta nu-i decat inceputul, caci peste cca. o luna de zile vor avea loc Zilele Municipiului Pitesti (comemorandu-se prima atestare documentara a orasului) si sunt convins ca si cu acel prilej vom avea parte de surprize frumoase.
Pe scurt : distractie placuta!

Comments (4)

desi imi place muzica celor de la Phoenix, nu as mai da nici 1 leu pentru un concert de-al lor. prea multe impresii. pacat

Pai n-o sa dau niciun leu, ca e gratuit concertul.

nu direct, dar dai

Ai dreptate, ca mi-am platit impozitele locale pe anul asta!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.