Scurte dar dense

5

Postat de Geocer | in categoria scurte | pe data de 06-04-2011

  • Barack Obama vrea un nou mandat la Casa Alba. Principalele lui realizari din primul mandat au fost: castigarea premiului Nobel pentru pace si declansarea unui nou razboi, pe langa intretinerea celor mostenite de la inaintasul sau. Daca vi se pare ciudat faptul ca se castiga Nobelul pentru pace de catre cei care declanseaza razboaie inseamna ca ati uitat cine a fost Nobel : el a descoperit trinitrotoluenul, substanta ce sta la baza fabricarii bombelor. Acum ati prins ideea?
  • Se pare ca Parlamentul Romaniei va decide eutanasierea cainilor vagabozi. Cei care au fost deja muscati de vreun caine fara stapan au sarit in sus de bucurie. Ceilalti (printre care si buna noastra prietena Monalisa) au sarit in sus de nervi. Avand in vedere faptul ca cei din ultima categorie sunt (deocamdata) mai numerosi, s-ar putea sa aiba castig de cauza. Asta pana cand scorul se va egala sau vor deveni mai multi cei din prima categorie.
  • Desi a pierdut alegerile prezidentiale, fostul presedinte al Coastei de Fildes nu vrea sa plece de la carma statului si isi negociaza viitorul statut . Radem noi, dar parca vad ca nici Basescu n-o sa se dea dus cu una cu doua de la Cotroceni, peste 3 ani. Sau o sa plece doar daca i se promite ca va fi inscaunat la Palatul Victoria! Adica, la fel ca in Coasta de Fildes.
  • Nu stiu care fiica a nu stiu carui fotbalist a fost prinsa cu un card clonat, in Olanda. Intoarsa in tara, aceasta a devenit tinta televiziunilor care au facut din acest eveniment banal o stire despre care discuta (de fapt bat apa-n piua) toata ziua. E penurie mare de subiecte de scandal, din cat se pare!

Comments (5)

e cam ciudat ca asta cu eutanasierea vine acuma de paste. mare grija la carnea de miel

Daniel, eu nu mananc carne de miel, asa ca n-am niciun fel de grija in acest sens.

Hei, nu bombele, dinamita se face cu TNT… nu ca ar avea alta diferenta decat tehnica. Iar saracul Nobel a avut o intentie nobila cand a infiintat premiile, asa cum a fost si cu cercetarile de TNT. Initial el a fost destinat lucrului in mina. Ca rasa omeneasca e batuta in cap asta nu mai e vina lui. Asa ca, putem sa-l lasam saracul sa se odihneasca in pace, please?

Multumesc! ­čÖé

Roxana, il lasam sa se odihneasca, nu asta era problema. Asa cum nici diferenta dintre dinamita si bomba nu e cine stie cat de mare. Ceea ce vroiam eu sa scot in evidenta este faptul ca premiul Nobel pentru pace s-a acordat de multe ori tocmai unora care au declansat razboaie (Obama nu este primul).

In general premiile astea se cam acorda „de-a-n boulea” (habar n-am daca asa se scrie expresia sau altfel). Cum se acordau pe vremuri titlurile nobiliare sau cele de cavaleri? Natura umana nu se schimba…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.