Amalgam

8

Postat de Geocer | in categoria scurte | pe data de 23-05-2011

 • Pesimistul zice: „mai rau de-atat nu se poate”. Optimistul in schimb zice: „ba da, se poate”. Dar „se poate si mai bine” de ce nu zice nimeni?
 • In aceeasi logica: Pana acum a fost greu, am dus-o rau! De-acum, s-a terminat: Ne va fi si mai greu, o vom duce si mai rau.
 • Am citit de curand intr-un ziar lista drumurilor judetene si comunale din Arges ce urmeaza a fi reabilitate cu bani de la buget. Nu stiu de ce culoare politica sunt primarii care au obtinut acesti bani, dar stiu ca in comuna vecina cu cea in care sunt eu nascut, primarul e de la PSD. Comuna aia nu figura cu nici macar un Km de drum, pe acea lista. Logic, doar la anul vom avea alegeri locale!
 • Ma tot intreb ce se va alege din minunatul nostru presedinte daca la alegerile din toamna anului viitor PDL-ul va fi perdant. Oare o sa-l aresteze DNA-ul? Sau doar Boc si Udrea vor avea parte de acest tip de „tratament”?
 • De curand am fost diagnosticat cu hipertensiune arteriala si mi s-au dat niste medicamente care o readuc in limite normale, doar ca va trebui sa iau acele medicamente toata viata. Mie mi se pare cea mai buna demonstratie a faptului ca se trateaza efectul, nu si cauza bolii mele.
 • Tot cu acest prilej mi s-a spus ca beau prea putin! Prea putina apa, doar nu v-ati gandit la altceva!
 • M-am salbaticit de tot: nu ma mai intalnesc cu prietenii, nu mai merg nici la teatru, nici la spectacole. Macar de-ar veni vara mai repede sa merg la plaja!
 • Legumele din gradina de la tara cresc frumos, dar rasadurile de rosii si de ardei nu s-au prins! O sa incerc sa reiau plantarea cu alte rasaduri.
 • Comments (8)

  Geocer,
  Ar mai fi o vorbă- foarte verde și-un dudău/ș-o s-o ducem și mai bine!

  Precis o s-o ducem bine!

  Mă întristează faptul că citesc cuvinte legate de o hipertensiune arterială şi despre medicamente care vor fi luate permanent. O dovadă în plus că suntem prinşi într-un amalgam de amănunte cotidiene stresante care îşi pun amprenta asupra noastră. Ai grijă de tine.

  Lasa Cristian, ca n-o fi dracu’ chiar asa de negru!

  Scriitoare contemporana, o doamna a dramaturgiei romanesti (5,6). Ba, pe deasupra mai e si bloggerita.
  VALOARE NUCI
  Bafta!

  LUCIA VERONA

  Nu stiu ce se intampla, dar de doua zile nu ma pot loga pe blogul de jocuri si nu pot da raspunsuri. Evident, nici nu pot posta probleme. De aceea am ales sa-ti raspund aici, pentru ca vad ca inca nu ai primit raspunsuri, pe blogul tau, la aceasta problema.

  Claudiu, imi pare rau ca ai probleme cu logarea pe contul blogspot. Se mai intampla!
  Raspunsul tau este intr-adevar cel corect. Oricum, ca idee, il puteai da si fara sa te loghezi, selectand „Anonim” si ulterior semnandu-te.

  Asta e cea mai mare problema. Si nu-i dau de cap. Nu pot lasa raspunsuri, la niciun blog de jocuri. Nici macar, cu semnatura de anonim. E ceva in neregula.

  Cineva care a patit acelasi lucru zice ca a trebuit sa-si reactiveze contul google. Nu stiu cum se face asta, dar presupun ca trebuie sa mergi pe google.ro, apoi pe conectati-va si in loc sa dai user-ul si parola sa mergi mai jos unde zice „Nu va puteti accesa contul?”

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.