Au arestat FMI-ul! Cine-i mai da bani lui poloBoc?

6

Postat de Geocer | in categoria FMI | pe data de 15-05-2011

Dominique Strauss-Kahn (Directorul General al FMI) a fost arestat pe aeroportul JFK din New York fiind acuzat de agresiune sexuala impotriva unei menajere a unui hotel din Manhattan.
Om serios, in varsta de 62 de ani, cu nevasta prezentatore TV, destul de frumusica, nu l-ai crede in stare de asa ceva. Totusi, Politia americana sustine ca va fi acuzat de tentativa de viol si de sechestrare. Cica ar fi atentat la o tanara menajera (32 de ani) a hotelului Sofitel la care locuia. Dar n-a reusit sa-i faca nimic, ca tipa nu s-a lasat „sedusa”, dand alarma in hotel. Asa ca DSK si-a luat in pripa bagajul uitandu-si telefonul mobil si fuga la aeroport. Politia a intarziat plecarea avionului pana cand l-a arestat pe suspect, ca daca apuca sa iasa de pe teritoriul SUA nu mai aveau ce sa-i faca!
Pare scenariul unui film prost? Nici pomeneala! S-a intamplat acum cateva ore.
Ramane intrebarea din titlu: de unde mai face Boc rost de bani ca sa ne scoata fortat-obligat din criza? Ca daca vine altul in fruntea FMI, nu se stie ce trecere va mai avea pe langa respectivul! Na, belea!

Comments (6)

Adica sustii ca venea in Romania pentru folcloriste? Eu cred ca FMI ne da bani pentru programele de dezvoltare pe care Guvernul le-a elaborat si care sunt 100 % viabile

La noi, daca viola vreo femeie, Politia nu numai ca nu-l aresta, dar ii mai dadea una la pachet, sa aiba si pe drum ce sa violeze!

Cine stie, poate-si gaseste un camatar autohton!

Are si camatari autohtoni, destui.

să privim partea bună a lucrurilor. dacă au arestat pe FMI, înseamnă că scumpă ţărişoara noastră nu mai are cui să plătească datoriile.
din păcate, astfel de scenarii fantasmagorice au rămas singurele lucruri pozitive în scumpă ţărişoara noastră 🙁
acuşi eu chiar mă gândesc că FMI ar trebui să fie arestat la câte ţărişoare a violat, dar tare mă tem nu cumva în instanţă FMI să se disculpe şi să spună că a fost cu acordul victimei. şi atunci mă întreb: nu ar avea dreptate FMI?
zic şi eu.

Iepurasule, ai perfecta dreptate: FMI-ul nu poate fi acuzat ca ar fi violat vreo tarisoara, daca aceasta a consimtit sa si-o ia din toate pozitiile!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.