Blonda, chiorul, piticul si al enspelea sfarsit al lumii

2

Postat de Geocer | in categoria aberatii, Basescu, Ema Pirciu, teatru | pe data de 20-05-2011

Cu ocazia nou prognozatului sfarsit al lumii (unii nu mai au rabdare pana in decembrie 2012, asa ca vor sa-l transmita in direct inca de maine), unei trupe de actori din Romania i s-a interzis piesa „Blonda, chiorul si piticul”, pe motiv ca nu cadreaza cu realitatile politico-economice ale tarii noastre.
Ca sa mai dea o lovitura de imagine, presedintele Basescu s-a prefacut ca nu stie cine-i piticul din titlul piesei, asa ca i-a invitat pe actori sa o joace la el la Palat, adaugand ca libertatea de exprimare e sfanta in regimul sau dictatorial.
Pana s-o prinde si el ca blonda este cunoscuta bloggerita pitesteanca Ema, chiorul este Ciprian Dragici, cel mai mare blogger sibian, iar piticul cel adevarat nu e ala de pe primele locuri din Zelist, ci ieseanul ADC, piesa va ramane tot interzisa marelui public. O s-o vada doar odiosul dictator si distinsa lui sotie.
Si ca sa inchei asa cum am inceput, adica fix cu noul sfarsit al lumii, astia care tot prognozeaza astfel de dezastre, precum si cei care ni le comunica pe toate caile posibile, or fi citit oare povestea aia pilduitoare cu „Petrica si lupul”?

Comments (2)

Da, bre, într-adevăr, printre generaţiile actuale de tineri sunt pitic la cei 1,85 metri ai mei… 😆

Trebuia sa includ si pe cineva din Moldova in ecuatie, nu? De unde sa stiu eu ce inaltime ai si cat porti la pantofi? 😆

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.