Gandind la rece

10

Postat de Geocer | in categoria FMI | pe data de 15-05-2011

Scriu din nou despre arestarea lui Dominique Strauss-Kahn, directorul general al FMI. Dupa ce-am gandit eu la rece (la o bere rece), mi-am dat seama ca e foarte posibil ca toata istoria sa nu fie decat un fake pus la cale de vreun serviciu secret, cel mai probabil unul american. Le-o fi refuzat vreun imprumut?
Adica, hotel de lux, iar femeia de serviciu intra in camera peste client, exact cand tipul face dus? Caci asa s-au petrecut lururile: cand a iesit de la dus, DSK a gasit-o pe camerista acolo. Exista 2 posibilitati: ori tipa se culcase de mai multe ori cu el, iar acum il astepta pregatita pentru inca o partida, ori nu se mai culcase niciodata cu el, dar ii astepta iesirea de la dus intr-o atitudine provocatoare. Oricum ar fi fost, imediat dupa scena „hot”, tipa a sunat la Politie ca sa anunte „beleaua”.
Se pare ca DSK este un afemeiat notoriu, iar treaba asta era in mod sigur cunoscuta de catre „servicii” care i-au bagat in pat o agenta de-a lor in scopul evident de a-l discredita. Ca or fi fost serviciile americane, sau or fi fost cele comandate de Sarkozy care-si vede amenintat fotoliul de presedinte al Frantei prin candidatura lui DSK, asta ramane de vazut. Orice-ar fi, parerea mea este ca avem de-a face cu un „fake” la nivel foarte inalt!

P.S. Conform a ceea ce-am vazut si auzit urmand link-ul dat de Dr. A, se pare ca nu era nevoie de nicio inscenare. Eu auzisem doar tangential ca e obsedat sexual, dar se pare ca e rau de tot. Cica, pe vremea cand era deputat in Adunarea Nationala Franceza, nicio femeie de serviciu mai tinerica nu vroia sa mai intre in biroul lui ca sa faca curat. Au fost nevoiti sa caute una de vreo 60 de ani si obeza.

Comments (10)

Ha, ha, eu tocmai scrisesem pilula pentru măine, referitoare la acelaşi subiect. Mergând şi pe ideea că nu iese fum fără foc. Gând la gând cu bucurie, George… Chiar nu ştiam că bătrânelul era şi este un afemeiat notoriu. Asta nu este în avantajul lui.
E prea devreme să tragem concluzii, oricum, orice ipoteză poate fi luată în calcul, chiar şi vascularizarea bruscă a bătrânelului.

Presa franceza a scris de mai multe ori despre escapadele sale amoroase.

Tu zici ca un tip cu bani care fute tot ce poate de peste 30 de ani, deseori cu japca, e imposibil sa fie reclamat de cineva pe bune? Nu ca-i imposibil ce zici tu dar de la prezumtia de nevinovatie la obligatia ca orice sa fie rezultatul unui complot e o oarecare diferenta.

Doctore, nu stiu ce sa zic. Tu-l cunosti mai bine, ca esti concetatean de-al lui. La noi, acum s-a auzit prima data despre escapadele lui.

L-au prins la inghesuiala, sigur avea ceva datorii neplatite! sau poate e doar un mod de inlaturare de pe scaun sa ramana locul liber pentru cineva „tanar si cu perspectiva”. Vom vedea…..

Imi place mai mult cand gandesti la rece

Uite, Dr.A zice ca nu e chiar asa si ca de 30 de ani tot ia cu japca!

Am vazut, Doctore. Deci e clar, omul e obsedat rau de tot. Cu toate astea, presa a vorbit cu prudente despre subiect.
Bine ca l-au prins americanii, ca de-astia nu scapa asa usor, cat ar fi el de Director al FMI.

In Franta ca peste tot presa are mogulii ei. Faptul e ca o vanatoare de amante nu aranjeaza pe nimeni intr-o tara in care 40 la suta din cetateni recunosc ca au avut relatii extraconjugale. De aia nu a vorbit presa franceza prea mult. Americanii (jurnalisti) sunt mult mai puristi fata cu politicienii ca altfel libidinosi sunt si ei ca toata lumea. Printre altele pentru ca numeroase ziare de traditie apartin „bisericii”.

Pe de alta parte faptul ca omul o cauta de ani buni nu inseamna ca a gasit-o acuma. Ori pe moment pentru asta e judecat.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.