Intoarcerea la grijile zilnice

2

Postat de Geocer | in categoria 1 mai, vacanta | pe data de 04-05-2011

Nu puteam sa raman eu in Antalya? Nu era mai bine sa ma bucur in continuare de sauna, de jacuzzi, de masaj, de piscina, de plaja, de valurile inspumate ale Mediteranei?
Ba era, dar eu nu si nu! Ma scol cu noaptea-n cap (la 5.30), ma pregatesc rapid, iar la 6 ai 10 (plus o parte din sfertul academic) ma urc in autocar si fuga la aeroport, nu cumva sa ratez avionul. Si nu l-am ratat, dimpotriva: l-am asteptat cuminte pana s-a hotarat sa ma primeasca la bord.
Zborul de la Antalya la Bucuresti nu dureaza nici 2 ore, asa ca abia am avut timp sa remarc faptul ca am calatorit impreuna cu Gabriela Vranceanu Firea, ca am si ajuns pe Otopeni. Ba, am mai facut ceva: am conceput vreo 10 criptograme pentru minunatul meu blog rebusist ai carui cititori-dezlegatori mi-au dus dorul mai mult decat cei de-aici. Oricum, am avut grija sa ascund hartia pe care mi-am notat criptogramele concepute, astfel incat stewardesele sa nu le vada. Altfel te trezeai ca se ajunge ca dezlegarile sa fie vandute pe vreun site internet!
Ca sa nu ma lungesc, va anunt scurt si sec ca de maine voi incepe un scurt serial in care voi povesti si voi arata ce am vazut si ce-am facut prin Turcia, iar printre picaturi o sa va povestesc si despre marele grand big eveniment la care voi participa vineri dupa pranz.
Deci, daca tot m-am intors, stati pe-aproape, altfel o sa ratati chestii misto!

Comments (2)

AȘTEPTĂM…

Asa cum spuneam si pe celalalt blog, bine ai revenit!
Asteptam jocurile rebusiste dincolo si povestile aici.
Multa bafta!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.