Între milă şi silă

4

Postat de Geocer | in categoria Boc, tv | pe data de 27-05-2011

Aseară, mai că mi se făcuse milă văzându-l pe Boc cum se zbătea ca peştele pe uscat, neputând să facă nimic împotriva celor de la Realitatea TV care-l prinseseră cu mâţa-n sac şi-l loveau din toate poziţiile.
Spusese puţin mai devreme că Mironescu, dacă ar fi fost protejat de partid, n-ar fi ajuns să fie anchetat. Cu alte cuvinte, cei care sunt protejaţi pot să fure liniştiţi. Iar celor de la Realitatea atât le-a trebuit, că au şi început să exploateze mediatic această frază.
Cum spuneam, aproape că mi se făcuse milă de el, dar mi-am dat seama la timp că acest sentiment nobil trebuie adresat unor persoane care-l merită, nu lui Boc care girează dezastrul şi distrugerile pe care le fac în economia naţională cei pe care-i conduce.
Aşa că mi-am învins mila şi am revenit la sila de dinainte. Oricât de multe măgarii dintr-astea i-ar face televiziunile, tot sunt prea mici şi prea puţine faţă de cât rău a făcut şi face el în continuare. Mărturisesc că sunt foarte pornit pentru că am de-a face în mod direct cu sistemul pus la punct de către acest guvern şi ştiu de ce sunt ei în stare.

Comments (4)

Gura păcătosului adevăr a grăit. Exact aşa cum s-a scăpat şi Ponta atunci când a spus – la alegeri – că sistemul „lor a funcţionat mai bine decât al nostru”.

Corect!

După ce am citit postgarea, mi-a trecut prin cap celebra frază, a lui Ponta. Văd că și Cristian și-a adus aminte de ea. Vai ce oameni, vai ce țară. Mă refer la conducători. 🙁

Aşa cum se zice: gura păcătosului …

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.