La puscarie cu infractorii de pe net!

2

Postat de Geocer | in categoria infractionalitate, Internet | pe data de 06-05-2011

Cred ca ati aflat (iar daca nu, va spun eu acum) ca anul trecut, in aceeasi perioada in care mi-a fost „spart” mie contul de e-mail de pe yahoo, i s-a intamplat acelasi pocinog si lui Ciutacu. Dupa modul de operare, se pare ca a fost vorba despre acelasi infractor, un pitestean de 24 de ani pe nume Alexandru Bogdan Stancea.
Eu m-am multumit sa-mi recuperez si sa-mi securizez contul cu ajutorul suportului tehnic de la yahoo, dar Ciutacu a fost mai perseverent si a decis ca individul merita din plin o lectie. Asa ca a sesizat Politia si DIICOT-ul. Oamenii si-au facut treaba, deci au aflat rapid cine era „desteptul” care atenta la viata privata a oamenilor, iar acum este trimis in judecata cu un frumos dosar penal. Sper din tot sufletul sa-si petreaca macar cateva luni la mititica, pentru ca ar fi un exemplu foarte concludent si pentru altii ca el. Oricum, chiar daca va scapa cu suspendare sau cu o amenda penala, cred ca faptul de a fi anchetat penal de catre cei de la Crima Organizata si Terorism ii va fi suficient ca sa se lecuiasca pentru toata viata si sa nu mai incerce astfel de „vitejii”.
Am scris acest articol si ca un avertisment pentru alt tip de infractor de net : troll-ul. Dupa cum stiti, de vreo cateva luni ma tot agaseaza (si nu numai pe mine, ci si pe alti bloggeri) un troll din Cluj. Ar fi bine sa ia aminte la ceea ce a patit pitesteanul si sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a-si face iluzia ca va castiga ceva bani de la cel care l-a angajat ca sa provoace inchiderea unor bloguri. S-ar putea sa castige doar un dosar penal!

Comments (2)

Din punctul meu de vedere, este acelasi tip de infractiune, cu cel in care un oarecare hot iti sparge casa si-ti ia din ea, ce-i cade la indemana. Sa fie pedepsiti, cat mai aspru, astfel incat sa fie linistiti pe viata. Cam asta cred ca merita asemenea ,,indivizi” sau subspecii umane.

LA MITITICA…. ! ACOLO ÎI VREM !

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.