Nu va suparati, aveti cumva un ceas?

3

Postat de Geocer | in categoria pitesti | pe data de 13-05-2011

In orasul meu, altfel important municipiu resedinta de judet milenar, Primaria Pendiuc s-a gandit sa instaleze niste ceasuri destepte foc care sa-l informeze pe cetatean si sa-l ajute sa se orienteze in timp (ca-n spatiu nu e cazul). Numai ca, pocinogul naibii, ia uitati-va cum arata ora exacta cele 4 ceasuri din poza de mai jos. Unul indica vesnic ora 12.00, unul 12 fara 17 minute, iar cele digitale zic la unison cum ca ar fi 12:43. N-au dreptate digitalele, va spun eu. Cand am facut poza, ceasul de la telefonul meu indica 11:43.
Dar poate ca ele functioneaza dupa ora Moscovei, nu? Am mai vazut asa ceva pe la hoteluri, doar ca acolo se si specifica dupa ce fus orar functionea ceasul respectiv. Dar asta-i o idee foarte buna, nu-i asa? In loc sa le repare, onor Primaria ar putea doar sa puna sub ele cate o eticheta autocolanta pe care sa scrie „Moscova”. Simplu, ieftin si eficient. Iar asta le-ar aminti unora de glorioasele vremuri pe care le-au trait cu ochii, gandul si inima spre capitala URSS.
In concluzie, daca mergeti cumva prin centrul Pitestiului, aveti grija sa nu va pierdeti notiunea timpului, caci nu veti reusi sa-o regasiti uitandu-va la ceasurile publice.

Cat e ceasul?

Cat e ceasul?

Comments (3)

Aseară am trecut și de grăbită ce eram n-am văzut niciun ceas.Sau nu se văd cu ochiul liber..

Cel pozat de mine este in capatul dinspre Casa Sindicatelor al magazinului Fortuna.

Da, ai dreptate. Am trecut ieri la ora 15:30 pe-acolo şi tot cu o oră înainte erau cele digitale. Parcă pe ele scrie că îşi actualizeză ora prin GPS… Ce s-o fi întamplat? Am uitat să le verific pe cele de acelaşi tip de pe Calea Bucureşti.
Cele cu motoraş au probleme de mai mult timp. Chiar se vede că unul a fost potrivit la ora 12:00 după ce s-a defectat, aşa cum au procedat cu toate acum cateva luni.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.