Oana pistolara si Arion nostalgicul

7

Postat de Geocer | in categoria lansare, Oana Stoica-Mujea, pitesti | pe data de 08-05-2011

Fuse vineri lansarea, dar eu abia acum am ajuns sa scriu despre ea. „Libraria Mea” este oricum un spatiu cam stramt, cam inghesuit, asa ca a fost foarte usor sa devina naincapator. Mai ales ca su fost destul de multi participanti. Anticipand acest lucru, am avut grija sa sosesc cam cu o jumatate de ora inainte de inceperea evenimentului, asa ca am apucat loc pe scaun, n-am stat pe la usa, ca altii.
Inca de la inceput, domnul Arion a remarcat ca am in brate un teanc de carti scrise de dumnealui, dar cea care i-a starnit nostalgia a fost una publicata in 1991 si care n-a fost reeditata : „Pe ce picior dansati?”. L-am avertizat: „S-ar putea sa va doara mana dandu-mi autografe!”. Raspunsul domniei sale a venit foarte prompt : „S-ar putea sa nu ma doara!”. Nu stiu daca l-a durut sau nu, cert e ca a trebuit sa-mi scrie cateva cuvinte pe 5 volume. De fapt, cred ca a avut o mare satisfactie facand lucrul acesta!
Una peste alta, a fost misto rau la acea lansare.M-am simtit ca la Clubul Bloggerilor: am glumit, am ras, i-am barfit pe cei care nu erau de fata si asa mai departe. Iar Oana nu s-a lasat pana n-a scos pistolul ca sa-l ameninte cu el pe Bogdan Hrib. Cred ca fata asta chiar are un dinte impotriva bietului om. Tare mi-e teama ca intr-o zi o sa-l impuste de-adevaratelea!
Bun, acestea fiind zise, va recomand sa cititi „Sarutul mortii”, cartea scrisa de Oana si de Ada, „Fortareata nebunilor” a domnului Arion, „Ucideti generalul” a lui Bogdan Hrib, „Afacerea Clonegate” a doamnei Lucia Verona si „Cum se scrie un besteseller” al Monicai Ramirez.
Iar daca vreti poze, mergeti pe facebook, aici, aici, aici , aici si aici.

Comments (7)

Lungul drum pana la facebook 🙂 Multumim!

Si eu, multumim. Ar fi trebuit sa scriu si ca sunt un profitor si in acest domeniu al cartilor, astfel incat am primit cadou de la tine o carte a d-lui Arion, am castigat la un concurs lansat tot de tine o carte a lui Hrib, iar George Arion, vazandu-ma mic si neajutorat mi-a oferit revista Flacara, numarul din aprilie.

Ei, nici chiar asa. Oana nu are un dinte impotriva lui Bogdan. Ne-ar impusca pe toti, portocaliii, in grup!

Pe tine nu te-ar impusca, pentru ca ar ramane fara partener si stie destul de bine cat de greu e sa gasesti un partener in ziua de azi.

Da, locul asigurat, și eu îl tot furam 🙂

@Ada : pai nu era nicio problema ca imi furai tu locul. Oricum tu trebuia sa mergi la prezidiu, asa ca nu mi-l ocupai decat temporar.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.