Pai ori avem lansare, ori nu mai avem

2

Postat de Geocer | in categoria lansare, Oana Stoica-Mujea, pitesti | pe data de 05-05-2011

Stimati cititori, intrerupem pentru scurt timp serialul despre peripetiile unui blogger in Turcia pentru a va aduce la cunostinta o stire de ultima ora, stire care-i priveste mai ales pe pitesteni. De fapt, nu-i impiedica nimeni pe cei ce nu sunt din Pitesti sa participe, ca doar n-o sa le ceara nimeni Cartea de Identitate la intrare.
Ca sa nu ma lungesc, vineri 6 mai, la ora 13.00 are loc la Libraria Mea de pe str. Crinului, o lansare de carte cu participarea mai multor scriitori cunoscuti. Lansatoare sunt Oana Stoica Mujea si Ada Pavel. Fetele astea au scris o carte impreuna, carte ce se numeste „Sarutul mortii”. Mor de curiozitate sa vad ce-au putut nascoci!
Dar pentru ca va spuneam ca vor fi prezenti si cativa scriitori cunoscuti, atunci e musai sa-i numesc pe d-na Lucia Verona, pe d-na Monica Ramirez, pe dl. George Arion, si pe dl. Bogdan Hrib (abia astept sa vina vara ca sa ma duc sa caut hribi prin padure), scriitori care au si ei carti publicate recent, deci au pe ce sa ofere autografe.
Le urez sa aiba mult succes, sa vanda cat mai multe carti si sa-i doara mana semnand la autografe. Oricum, stiu eu pe cineva pe care-l va durea in mod sigur : am 3 carti scrise de George Arion pe care voi cere autografe.
Deci, ramane cum am stabilit : ne vedem maine la Libraria Mea. Nu cumva sa lipsiti, ca trec absentele in catalog!

Comments (2)

Multumimmmmmm!!!!!!!!!!!

Mulțumim, Geocer! Abia aștept să ne revedem!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.