Peripetiile unui blogger in Turcia (IV)

6

Postat de Geocer | in categoria 1 mai, haioase, Turcia, vacanta | pe data de 09-05-2011

Azi o sa va pun cateva instantanee pe care eu le-am considerat haioase, instantanee facute in cursul scurtei vacante le care am petrecut-o in regiunea Antalya. Deci, sa purcedem la treaba.
Nu stiu ce-o fi fost chestia asta la viata ei, dar acum arata asa cum o vedeti. O fi vreo statie de autobuz parasita? Sau vreun turcalet si-o fi facut un umbrar chiar pe marginea drumului. La cum arata, mai bine ar darma-o de tot! Cred ca am mai spus undeva: dincolo de luxul marilor hoteluri de n stele, se ghicea, totusi, saracia in care traiesc multi oameni obisnuiti.


Rabla

Rabla

Nu e singura rabla pe care am vazut-o pe-acolo. Si daca va e dor sa vedeti Dacii dintr-alea vechi, tot in Turcia trebuie sa mergeti. Cred ca sunt mai multe decat la noi, caci le intalnesti peste tot. Am intalnit si Logane, bineinteles, dar alea vechi aveau mai mult farmec.


Ia uitati-va ce vajnic aparator avea aceasta casa. Un catel-statuie, dar cu zgarda la gat, nu cumva sa fuga de-acolo. Si l-au mai si spoit cu var!


Iata-l si pe viteazul pirat! Pe vremuri, regiunea Antalya oferea multe si bune ascunzatori pentru pirati, asa ca turcii exploateaza la maximum, in scopuri turistice, legendele despre piratii care-si ascundeau comorile prin grotele si pesterile acestei regiuni.


Am ajuns si la inscriptii. Cineva s-a gandit sa scrie numele iubitei pe zidul de aparare al castelului din Alanya, dar mai mult decat atat: i-a desenat si portretul (a se vedea punctul de pe „i”).


Scriere pe cactus

Scriere pe cactus

Unii (ca mine) scriu pe blog, altii pe zidurile castelelor, dar iata ca cineva din Turkmenistan s-a gandit sa scrie pe un cactus. Lipsa de civilizatie nu cunoaste frontiere.


Inscriptie pe cactus

Inscriptie pe cactus

Iar altii (tot chinuiti de talent) nu se multumesc sa scrie, ci isi incrusteaza pur si simplu numele pe bietul cactus. Eh, parca la noi nu vedem atatea inscriptii de genul asta pe coaja copacilor, cand mergem la munte? La turci de ce n-ar fi, ca doar nici ei nu sunt mai breji.


In speranta ca v-a placut serialul meu despre ce-am vazut si ce-am facut prin Turcia, va multumesc ca mi l-ati citit si comentat si promit sa scriu si despre alte locuri pe care le voi vizita, atat din tara cat si din strainatate. Pana atunci, revenim la programul obisnuit.
 

Comments (6)

De retinut sa nu merg in Turcia cu oferta last minute, cred. Nu mi se pare ca ai ramas cu prea multe satisfactii dupa excursia asta.

Ema, daca ai citit doar episodul asta, asa este. Dar daca le citeai si pe cele anterioare, ai fi vazut ca au fost si lucruri frumoase.

Si iata cum, se confirma inca odata, ca ,,nu exista paduri fara uscaturi”.

Pozele sunt excepţionale , la fel şi ceea ce apare în ele ! Mai ai ?

Gata, am terminat. Consider ca am publicat toate pozele mai interesante si bine facute precum si povestirile despre ceea ce am facut in Turcia.

A fost de altfel si placerea noastra. Multumim Geocer !

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.