Scurt pe doi

2

Postat de Geocer | in categoria scurte | pe data de 31-05-2011

 • Doamna Udrea spune că atunci când a intrat în politică avea Mercedes, genţi şi haine scumpe, pe scurt era deja bogată. Are dreptate. Se îmbogăţise făcând afaceri cu statul.
 • Sindromul DSK face victime în Franţa (ţara de origine a fostului director al FMI): un secretar de stat de la Ministerul Muncii a demisionat deoarece a fost acuzat de două colege că le spăla pe picioare. Dar dacă făcea treabă asta din cauza mirosului pe care-l răspândeau picioarele doamnelor? Ar trebui să le ceară să-l plătească, doar le-a făcut un serviciu, nu?
 • Iată că nu numai la noi ministresele sunt ale nabii rău. Nadine Morano este Ministrul Învăţământului în guvernul francez. Într-o zi, acum câteva luni, era la cumpărături însoţită de fiică-sa şi de un bodyguard. Văzându-i prin magazin, două vânzătoare au început să bârfească: „Pe ăsta îl pun la pământ în doi timpi şi trei mişcări” a zis una, referindu-se la bodyguard. „Da, zice cealaltă, dar ca să ajungi la el, mai întâi trebuie s-o spargi la nas pe madam’ Morano”. Ghinion! Ministresa le-a auzit şi a cerut să fie date afară, lucru care s-a şi întâmplat. Deci, atenţie ce ziceţi de d-na Udrea sau de d-na Boagiu.
 • Comments (2)

  Firesc (mă refer la doamna Udrea, „firesc” înseamnă din punctul lor de vedere), este foarte greu să recunoşti că statul a fost pentru tine „mumă”, în timp ce pentru alţii a fost şi rămâne „ciumă”.
  Ăla cu spălatul se visa un fel de Isus cu… ucenice????

  Nu stiu ce se visa ala de le spala pe picioare pe femeile respective, dar si eu tot la acea scena biblica m-am dus cu gandul cand am auzit stirea.

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.