Vreţi mistere? Luaţi de-aici!

2

Postat de Geocer | in categoria calatorii, lansare, Lectura, pitesti | pe data de 17-06-2011

 Coperta cărţii
Coperta cărţii

Pentru cei care nu ştiu, printre lucrurile cu care eu mă mândresc în calitate de blogger este şi faptul că am un vecin dublu. În sensul că-mi este atât vecin de bloc (adică stăm în blocuri alăturate), cât şi de blog.
Cristian Cocea este jurnalist, om de cultură, scriitor şi (nu în ultimul rând) blogger. Cred că este şi profesor pe la o universitate de jurnalism, dar nu ştiu dacă între timp n-o fi renunţat la această activitate. Un om ocupat (şi în acelaşi timp preocupat) ce să mai discutăm.
Fumător de pipă şi degustător (cunoscător) de vinuri bune, vecinul meu îşi completează în acest fel seria de activităţi pe care le desfăşoară cu plăcere.
Bun, gata, l-am lăudat destul. Hai să trecem la informaţia pe care doresc s-o transmit, altfel ne prinde Crăciunul pe-aici.
Stimabilul meu vecin a scris o carte a cărei copertă o vedeţi alături. Bun, nu este singura sa carte, dar având în vedere faptul că tirajul primei ediţii s-a epuizat demult, iar autorul a considerat că ar fi bine s-o mai „garnisească”, pe ici pe colo, cu câteva informaţii interesante, iată că a scos şi ediţia a 2-a „revazuta şi adăugită” cum se spune.
Şi pentru că orice carte merită măcar o lansare, aceasta se va petrece pe data de 24 iunie la Biblioteca Judeţeană Argeş, începând cu ora 14.00.
Eu nu mi-aş permite să ratez un astfel de eveniment. Sper că nici voi. Mai multe amănunte puteţi afla de pe blogul lui Cristian.

Comments (2)

Suna interesant. Inseamna ca ai vecini de calitate ! Succes cu eventul si multumesc de invitatie, dar nu cred ca am cum sa o onorez.

Imi dau seama ca n-ai cum s-o onorezi. Toate cele bune!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.